De luxe van

Exclusiviteit uit alle werelddelen

Een afspraak maken?

Een nieuwe keuken, binnenvloer of terrastegel koop je niet dagelijks. Wij nemen dus graag de tijd om al jouw wensen en vragen uitgebreid te bespreken.

Een afspraak maken?

Een nieuwe keuken, binnenvloer of terrastegel koop je niet dagelijks. Wij nemen dus graag de tijd om al jouw wensen en vragen uitgebreid te bespreken.

Ons natuursteen

Topkwaliteit natuursteen in vele prijsklasses

Van populair tot zeldzaam

U zoekt een bijzondere soort natuursteen, maar weet nog niet precies wat? In onze showroom kunnen we u enorm veel laten zien en er alles over vertellen. Om u toch een idee te geven, vindt u op deze pagina enkele populaire en zeldzame steensoorten die wij voeren.

Dalles

Het uit India afkomstige Historic Victoric is een kalkhoudende steensoort. Door het toepassen van arbeidsintensieve bewerkingstechnieken krijgt de vloer zijn verouderde en zeldzame uitstraling alsof hij jaren in een oude abdij heeft gelegen.

Dalles

In tegenstelling tot veel andere soorten natuursteen wordt de Saint Henrique uit de berg gezaagd in plaats van gehakt. De zijkanten en het oppervlak worden handmatig bewerkt en qua afwerking biedt deze steen veel mogelijkheden. De Saint Henrique is vochtbestendig en is hierdoor voor binnen én buiten geschikt.

Dalles

Saint Juliëne is in grote lijnen hetzelfde als de Saint Henrique maar onderscheid zich in kleur en afwerking. De Dallesvloer is een mix van bruin, beige en okergeel. Door de combinatie van bewerkingstechnieken ontstaat een perfecte balans van ruwe en gladde delen in de vloer.

Belgisch hardsteen

Het antracieten Belgische hardsteen kent talloze bewerkingstechnieken die invloed hebben op de kleur en uitstraling van de steen. Door de exclusieve bewerkingstechniek die Nieuwenhuizen Natuursteen toepast krijgt de vloer zijn zeldzame grijsblauwe teint.

Travertin

Het Romaanse travertin is een duurzame en vlekbestendige marmersoort en hét perfecte alternatief voor de Pietra Dei Medici. De neutrale mix van kleuren brengt rust en warmte in een interieur. New Medici wordt bewerkt met de speciale bewerkingstechniek waarbij de steen licht verouderd wordt.

Dalles

Deze kalkhoudende steensoort valt in de categorie Dalles en is in de basis een strakke steen waardoor hij goed in een modern interieur past. Doordat het oppervlak is bewerkt met een nylon borstel krijgt hij zijn verdiepende kleur.

Wij helpen jullie graag een stapje verder in het zoekproces:

Showroom bezoeken

Adviseur bij huis of project uitnodigen

Extra informatie ontvangen

Dallas

New Tuscani Loft is een relatief nieuw soort natuursteen uit de Dalles familie. De New Tuscani Loft is licht gezandstraald waardoor het gesteente zijn natuurlijke uitstraling behoudt.

Dalles

De New Tuscani Antiquair heeft door de combinatie van twee bewerkingsmethoden een stuk ruwe en robuuste uitstraling gekregen en hierdoor te vergelijken met een handverouderde Dalles.

Honed Leisteen

Chateau Grey is een kalkhoudende steen met een verouderde afwerking en een hoge hardheidsscore. Deze kalkhoudende steensoort is onderhoudsvrij is en daardoor zowel binnen als buiten toepasbaar.

Wave

Marmer kwartsiet is normaal gesproken een zeer hard en krasbestendige steensoort. Het type ‘Wave’ is een lust voor het oog, de diepte in het materiaal dankzij de combinatie van bewerkingstechnieken zorgt ervoor dat dit dé eyecatcher van uw droomkeuken wordt!

Kwartsiet

Deze kwartsietsoort heeft een rijke geschiedenis. De Valser variant is van een hoogwaardige kwaliteit en is op vele manieren te bewerken, waardoor deze steensoort aan veel verwachtingen kan voldoen!
Visgraat parket
Keramische houtlook tegels gelegd in visgraat. Een ware eyecatcher
Betonlook
Misschien denkt u dat beton een kille en ongezellige sfeer creëert, maar het tegendeel is waar! Betonlook keramische tegels zijn stoer, tijdloos en dragen bij aan een hippe, industriële look.
Houtsteenlook
Houtlook keramische tegels creëren de natuurlijke houten vloer met de gemakken van keramiek. De tegels lijken niet alleen op hout; de structuur met haar nerven en noesten voelt exact hetzelfde aan.
Basaltlook
Basaltlook keramische tegels zijn stijlvol, oersterk en lijken sprekend op echte basalt tegels. Het moderne en rustige karakter past perfect in een minimalistisch interieur en exterieur.
Hardsteenlook
Keramische tegels met hardsteenlook voegen dat ‘rauwe’ randje toe aan uw interieur. Het heeft een natuurlijke uitstraling én verrijkt zowel vloeren, werkbladen, wanden en badkamers met stijl en karakter.
Neolith
Neolith is de nieuwe, natuurlijke trend op het gebied van keramiek. Omdat dit type steen graniet bevat, is het extra sterk en bijna niet te beschadigen. Ideaal voor binnen én buiten!
Travartinlook
Travertin zonder intensief onderhoud? Kies voor travertinlook keramische tegels. Met de unieke kleurtinten en ‘verouderde’ look haalt u het hele jaar de mediterrane sfeer in huis.
Vintagelook
Ouderwetse patroontegels maken plaats voor hippe vintage designs. Creëer een authentieke sfeer in uw woonkamer, keuken of badkamer met onze vintagelook keramische tegels in diverse kleuren en prints.

Vind snel uw route naar onze showroom

Stel direct uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan