De luxe van:

Visgraat keramiek tegels

Modern en geschikt voor iedere ruimte

Visgraat tegels zijn eigentijds en trendy! Laat u inspireren door onze diverse onderhoudsvriendelijke visgraat vloer- en wandtegels.

U ziet het steeds vaker, visgraat keramiek tegels op de vloer en aan de wand. Van zeer natuurlijke houten designs zoals esdoorn en eiken, tot industriële, trendy grijs- of pasteltinten. Welke uitvoering u ook wenst, bij Nieuwenhuizen vindt u gegarandeerd uw favoriet. Ontdek de eindeloze mogelijkheden bij Nieuwenhuizen Udenhout.

Visgraat keramiek tegels geven een luxueuze uitstraling aan iedere ruimte en het materiaal is erg praktisch. Vroeger was het prijzig en moeilijk te leggen; tegenwoordig is het veel toegankelijker en voordeliger. Een visgraat vloer of wand is bovendien tijdloos, stijlvol en luxueus.

De voordelen van visgraat keramiek tegels

visgraat-keramiek-vloertegel-web

Visgraat vloer van keramiek

visgraat-keramiek-wandtegel-web

Visgraat keramiek wandtegels

Traditioneel, hip en speels keramiek

Dankzij onze rijke ervaring en rechtstreekse contacten met tegelfabrieken wereldwijd bieden wij een exclusieve collectie keramiek in vele prijsklassen. Daarnaast is vrijwel elke maat of vorm mogelijk en leveren wij maatwerk uit eigen zagerij.

Door de verschillende prints die wij aanbieden lijken de tegels steeds realistischer. De gerectificeerde tegels hebben daarnaast strakke, op maat gezaagde hoeken en kanten wat zorgt voor een rustige uitstraling. Dit eigentijdse tegelpatroon mag niet langer ontbreken in uw huis.

Waarom visgraat keramiek tegels laten leggen door Nieuwenhuizen?

Keramiek is uiterst populair en niet meer weg te denken uit ons hedendaagse interieur. Dankzij rechtstreekse contacten met toonaangevende merken bieden wij alle soorten keramiek tegen eerlijke prijzen. Bovendien bewerken we uw keuze naar wens in onze eigen zagerij. U kunt bij ons terecht voor:  

U zoekt een visgraat keramiek tegelvloer of -wand, maar weet nog niet precies wat? In onze showroom kunnen we u enorm veel laten zien en er alles over vertellen.

Inspiratie in onze showroom

Nieuwenhuizen presenteert veel tegelsoorten die geschikt zijn voor een visgraatpatroon in haar showroom. Bewonder ook direct de voorbeeldvloeren en -wanden waar de materialen zorgvuldig in zijn verwerkt. Bij Nieuwenhuizen denken we graag met u mee en houden we rekening met uw wensen.

Stel direct uw vraag

Contact formulier (afspraak blok)

"*" geeft vereiste velden aan

Plan hier uw afspraak

Wij begrijpen dat het uitzoeken van de mooiste tegels of steensoort een belangrijke beslissing is. Daarom nemen wij graag uitgebreid de tijd om u daarin te begeleiden.

In de digitale afspraakplanner kunt u een datum en tijd reserveren.