De luxe van

Quooker

De kraan die alles kan

Eindeloze mogelijkheden, met veiligheid voorop

Uw droomkeuken is niet compleet zonder een Quooker-kraan. Bezoek onze showroom en ontdek de eindeloze mogelijkheden van Quooker. Op deze pagina leest u alles over de populaire kokendwaterkranen én de vernieuwende CUBE.

Quooker CUBE

In slechts een handomdraai geniet u van een winterse kop thee, een koud glas bruiswater of een fruitige cocktail. Haal nog meer plezier uit uw keuken met kokend, warm, koud, bruisend en gefilterd water, allemaal uit één en dezelfde kraan. De Quooker CUBE is simpel te bedienen, tijdbesparend, 100% veilig én milieuvriendelijk.

De CUBE wordt geïnstalleerd naast het Quooker-reservoir in uw keukenkastje. De ingebouwde filter zuivert het water en dankzij de CO2-cilinder (koolzuurfles) tapt u maar liefst 70 liter bruiswater uit uw Quooker-kraan. Per ongeluk kokend water tappen, is niet mogelijk. Om bruisend water te krijgen, druk en draait u namelijk één keer. De lichtring knippert dan blauw; bij kokend water rood. Bovendien drukt u voor kokend water twee keer en draait u een keer. Als u de draaiknop langer vasthoudt en draait, stroomt er gefilterd water uit de kraan.

Combineer CUBE met:

Quooker-Flex

Quooker finishes

Quooker-Fusion

Fusion

Quooker-twintap

Nordic Twintaps

Quooker-single-tap

Nordic Single tap

Meer informatie over Quooker CUBE? Neem vrijblijvend contact met ons, we voorzien u graag van persoonlijk advies.

Quooker finishes

Heeft u een keuze gemaakt uit het brede aanbod kranen? Dan hoeft u enkel nog een keuze te maken uit een van de zes finishes.

Chroom en RVS zijn tijdloos en passen gegarandeerd in elk keukendesign. De zwarte finish is even stoer als elegant, maar bent u op zoek naar een echte eyecatcher? Kies dan voor een kraan met een laagje 24 karaats goud. Gaat u voor messing patina dan krijgt uw kraan meer karakter naarmate de tijd verstrijkt en met nikkel glans kiest u voor een echte klassieker.

Waarom kiest u voor Quooker?

Als uitvinder van de kokendwaterkraan zorgden familiebedrijf Quooker voor een revolutie in de keuken. En Quooker staat niet stil, innovatie ‘rondom de spoelbak’ gaat elke dag door. U kunt als consument rekenen op:

Kiest u voor Nieuwenhuizen? Dan kiest u voor vakmanschap, topmerk keukens en -apparatuur. En bovenal, intensieve begeleiding van advies tot nazorg.

Ontdek Quooker in onze showroom

Nieuwenhuizen presenteert een uitgebreide collectie Quooker-kranen in haar showroom. Bewonder ook direct de uiteenlopende keukendesigns waar een Quooker-kraan naadloos op aansluit. Bij Nieuwenhuizen denken we graag met u mee en houden we rekening met uw wensen.

Redenen om voor Quooker te kiezen bij Nieuwenhuizen:

Stel direct uw vraag

Contact formulier (afspraak blok)

"*" geeft vereiste velden aan

Plan hier uw afspraak

Wij begrijpen dat het kopen van een maatwerk keuken een belangrijke beslissing is. Daarom nemen wij graag uitgebreid de tijd om u daarin te begeleiden.

In de digitale afspraakplanner kunt u een datum en tijd reserveren.