De luxe van

Bijzonder keramiek van vooraanstaande merken

Een afspraak maken?

Een nieuwe keuken, binnenvloer of terrastegel koop je niet dagelijks. Wij nemen dus graag de tijd om al jouw wensen en vragen uitgebreid te bespreken.

Een afspraak maken?

Een nieuwe keuken, binnenvloer of terrastegel koop je niet dagelijks. Wij nemen dus graag de tijd om al jouw wensen en vragen uitgebreid te bespreken.

Keramiek

Kwalitatieve keramiek is kunst

Als het bijzonder moet zijn

Keramiek verkrijgbaar in ontelbaar veel soorten, tinten en maten. Nieuwenhuizen heeft zich gespecialiseerd in unieke, hoogwaardige keramieksoorten van vooraanstaande merken, die het bakken van tegels tot kunst hebben verheven.
Big Square doet zijn naam eer aan dankzij een maximale afmeting van 1,20 x 1,20 m. Ondanks een dikte van 6 mm is de tegel net zo sterk als glas en is zowel voor binnen als buiten geschikt. Big Square is in een viertal kleurtonen verkrijgbaar, ieder in een egale teint.
Deze geperste keramische tegel wordt in de oven gebakken op een bijkleurende pasta waardoor een unieke structuur en kleurnuance ontstaat. Pan Grey bestaat uit maar liefst 17 prints waardoor er een gevarieerd patroon ontstaat. Daarnaast is de tegel vochtbestendig én krasvast.
Het Vietnamese keramiek is geïnspireerd op het traditioneel Marokkaanse keramiek. Door de opvallende afmeting en excentrieke kleurencombinatie is dit een erg populaire keramische tegel. Door de verschillende bewerkingen van het oppervlak bestaan de tegels uit ruwe, gladde, matte en glasachtige delen wat resulteert in een natuurlijk geheel.
De oorspronkelijk Duitse Kal Grey is stootvast en makkelijk te onderhouden. Deze keramische tegel, met grijsblauwe teint, is van origine een fossiel gesteente. Door de vele bewerkingstechnieken kan deze tegel elke gewenste uitstraling krijgen. Van mat tot glans en van grijs naar blauw.
Cortina Almond is een gres porcellanato met houteffect. De keramieksoort dankt zijn naam aan de compactheid van de tegel: de klei is extreem verhit waardoor de hardheid toeneemt. Daarnaast is gres porcellanato niet poreus en door-en-door gekleurd.

Ook het beste keramiek uit alle werelddelen

Natuursteen is weliswaar al 30 jaar ons specialisme, maar ook wij kunnen niet om nieuwe ontwikkelingen heen.

Daarom zijn wij tevens dealer van diverse hoogwaardige keramische tegelmerken.

Uiteraard zorgvuldig geselecteerd en perfect te combineren met natuursteen.

Visgraat parket
Keramische houtlook tegels gelegd in visgraat. Een ware eyecatcher
Betonlook
Misschien denkt u dat beton een kille en ongezellige sfeer creëert, maar het tegendeel is waar! Betonlook keramische tegels zijn stoer, tijdloos en dragen bij aan een hippe, industriële look.
Houtsteenlook
Houtlook keramische tegels creëren de natuurlijke houten vloer met de gemakken van keramiek. De tegels lijken niet alleen op hout; de structuur met haar nerven en noesten voelt exact hetzelfde aan.
Basaltlook
Basaltlook keramische tegels zijn stijlvol, oersterk en lijken sprekend op echte basalt tegels. Het moderne en rustige karakter past perfect in een minimalistisch interieur en exterieur.
Hardsteenlook
Keramische tegels met hardsteenlook voegen dat ‘rauwe’ randje toe aan uw interieur. Het heeft een natuurlijke uitstraling én verrijkt zowel vloeren, werkbladen, wanden en badkamers met stijl en karakter.
Neolith
Neolith is de nieuwe, natuurlijke trend op het gebied van keramiek. Omdat dit type steen graniet bevat, is het extra sterk en bijna niet te beschadigen. Ideaal voor binnen én buiten!
Travartinlook
Travertin zonder intensief onderhoud? Kies voor travertinlook keramische tegels. Met de unieke kleurtinten en ‘verouderde’ look haalt u het hele jaar de mediterrane sfeer in huis.
Vintagelook
Ouderwetse patroontegels maken plaats voor hippe vintage designs. Creëer een authentieke sfeer in uw woonkamer, keuken of badkamer met onze vintagelook keramische tegels in diverse kleuren en prints.

Stel direct uw vraag

Contact formulier (afspraak blok)

"*" geeft vereiste velden aan

Plan hier uw afspraak

Wij begrijpen dat het uitzoeken van de mooiste tegels of steensoort een belangrijke beslissing is. Daarom nemen wij graag uitgebreid de tijd om u daarin te begeleiden.

In de digitale afspraakplanner kunt u een datum en tijd reserveren.