De luxe van

Bora

Vernieuwend en stijlvol

Nieuwenhuizen Keukens is official preferred supplier van BORA

Stel met BORA en Nieuwenhuizen uw droomkeuken samen. Bezoek onze showroom en ervaar het ruime aanbod van BORA apparatuur inclusief de exclusieve BORA Professional productlijn.

Exclusief bij Nieuwenhuizen: BORA Professional

BORA Professional laat alle dromen van u als thuiskok uitkomen. Het geavanceerde systeem staat garant voor consistente functionaliteit, krachtige flexibele kookvelden met eindeloze ontwerpvrijheid en een unieke look-and-feel.

Zoals bij iedere BORA productlijn stelt u uw kookplaat geheel zelf samen. Dankzij het uitgebreide aanbod aan gas-, inductie,- en tepankookvelden stemt u de kookplaat volledig af op uw persoonlijke kookgedrag.
Het automatisch openen van de afzuigklep is een van de kenmerken die de BORA Professional onderscheiden van ander productlijnen. Daarnaast beschikt BORA Professional over meer vermogensniveaus om de bediening van de flexibele kookvelden te optimaliseren. Bovendien beschikken de bedieningsknoppen over een touchoppervlak en digitale weergave voor optimaal kookgemak.

Ontdek meer van BORA

BORA-Pure

Bora Pure

BORA-Classic

BORA Classic 2.0

BORA-X-PURE-web

BORA X Pure

BORA-Pure_zwarte-keuken_kippetje

Vragen over een van de productlijnen? We voorzien u graag van informatie of advies betreffende de verschillende BORA Collecties.

Meer informatie over Quooker CUBE? Neem vrijblijvend contact met ons, we voorzien u graag van persoonlijk advies.

referentieproject-woonboerderij-eindhoven-06

Nieuwe technieken, BORA X Pure

BORA PUXU
Deze nieuwe variant van het recirculatiesysteem van BORA X Pure reinigt de kooklucht binnen in het apparaat. Dat betekent dat afvoer naar buiten overbodig is. Dit zeer efficiënte systeem zorgt er voor dat warmte binnenshuis blijft en is daardoor erg energiezuinig.

Doordat de BORA PUXA van de BORA X Pure lijn enkel een luchtafvoer naar buiten benut, heeft dit systeem geen filters nodig die kookluchtjes en vocht tegenhouden. Die worden namelijk direct naar buiten geleid.  
 

Waarom kiest u voor Bora?

Sinds de oprichting in 2007 biedt BORA de thuiskok een indrukwekkend assortiment van innoverende kookplaten en afzuigsystemen. BORA garandeert: 

Kiest u voor Nieuwenhuizen? Dan kiest u voor vakmanschap, topmerk keukens en -apparatuur. En bovenal, intensieve begeleiding van advies tot nazorg.

Bekijk Bora in onze showroom

Nieuwenhuizen presenteert de uitgebreide BORA collecties in haar showroom. Bewonder ook direct de uiteenlopende keukendesigns waar BORA naadloos op aansluit. Bij Nieuwenhuizen denken we graag met u mee en houden we rekening met uw wensen.

Redenen om voor Bora te kiezen bij Nieuwenhuizen:

Stel direct uw vraag

Contact formulier (afspraak blok)

"*" geeft vereiste velden aan

Plan hier uw afspraak

Wij begrijpen dat het kopen van een maatwerk keuken een belangrijke beslissing is. Daarom nemen wij graag uitgebreid de tijd om u daarin te begeleiden.

In de digitale afspraakplanner kunt u een datum en tijd reserveren.