De luxe van

Miele

Alles voor uw wensen

Een Miele keuken, van A tot Z.

Stel met Miele en Nieuwenhuizen uw droomkeuken samen. Bezoek onze showroom en ervaar het ruime aanbod van Miele apparatuur. Op deze pagina leest u alles over de Generatie 7000 serie van Miele.

Waarom kiest u voor Miele?

Sinds 1899 biedt het onafhankelijke familiebedrijf Miele haar klanten een uitgebreid aanbod van hoogwaardige producten. U kunt rekenen op: 

miele-7000

Miele Generatie 7000

De Generatie 7000 lijn is de grootste lancering in Miele’s geschiedenis, bestaande uit innoverende (inbouw)apparatuur die uw kookgemak optimaliseren. 

Miele-kookplaat-Nieuwenhuizen

SmartSelect systeem

Dankzij het SmartSelect systeem kunt u uw kookplaat zo instellen, dat uw gerechten tegelijk op tafel kunnen. SmartSelect sluit tevens naadloos aan op de Powerflex kookzones. Met de flexibele kookzones maakt u optimaal gebruik van de ruimte op uw kookplaat en kunt u gegarandeerd een extra pan kwijt. Een ingebouwde intelligente warmhoudfunctie en de automatische uitschakel-functie tillen uw kookgemak naar een hoger level.

miele-keukenapparatuur-4

MotionReact systeem

Een grote luxe van de Miele Generatie 7000 lijn is het MotionReact systeem. Door slimme bewegingssensoren activeert u de apparatuur zonder dat u ze aanraakt of fysiek bedient.
Miele-kookplaat-Nieuwenhuizen

TempControl

Constante temperaturen en verschillende braadstanden zorgen ervoor dat uw gerechten nooit meer aanbranden. Op de laagste braadstand bakt u een perfect spiegelei, met de middelste braadstand braadt u biefstuk als een professional en gebruik de hoogste stand wanneer uw wokt! Bereid u een saus? Selecteer dan de sudderstand. Uw saus blijft op temperatuur, brandt niet aan en spat niet op.

miele-stoomovens

De koplopers van Miele

Stoomovens

Door de zogeheten Dual- en Power Steam technieken wordt de stoom gelijkmatig en snel op een uniek hoge temperatuur verspreid. Hierdoor blijft de kwaliteit van uw gerechten op topniveau. De stoom wordt op innovatieve wijze opgewekt, zodat tevens de kleuren en smaken van uw gerechten in tact blijven.

Koelkast

De PerfectFresh Pro technologie draagt bij aan een gereguleerde luchtvochtigheid, waardoor uw producten extra lang houdbaar en vers blijven. Dankzij het Push2Open systeem passen de koel- en vrieskasten van Miele in elk greeploos keukendesign.

Vaatwasser

Het AutoDos en Powerdisk systeem doseert vaatwaspoeder voor een duurzame manier van afwassen. Met nieuwe technieken zoals Knock2Open opent u de deur met een enkele klop op de deur. Daarnaast zijn de vaatwassers van Miele op afstand te bedienen. Zet in één handeling uw vaatwasser aan terwijl u op de bank zit.

Eén productlijn, vier variaties

Miele-pureline

Pureline

Miele-vitroline

Vitroline

Miele-Artline-1

Artline

Miele-contourline

Contourline

Hulp of advies nodig bij het kiezen van Miele apparatuur voor uw keuken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, of kom eens langs onze showroom

Ontdek Miele in onze showroom

Nieuwenhuizen presenteert de uitgebreide Miele collectie in haar showroom. Bewonder ook direct de uiteenlopende keukendesigns waar Miele naadloos op aansluit. Bij Nieuwenhuizen denken we graag met u mee en houden we rekening met uw wensen.

Redenen om voor Miele te kiezen bij Nieuwenhuizen:

miele-7000-serie

Stel direct uw vraag

Contact formulier (afspraak blok)

"*" geeft vereiste velden aan

Plan hier uw afspraak

Wij begrijpen dat het kopen van een maatwerk keuken een belangrijke beslissing is. Daarom nemen wij graag uitgebreid de tijd om u daarin te begeleiden.

In de digitale afspraakplanner kunt u een datum en tijd reserveren.