Referenties

Onze gerealiseerde projecten

Met liefde gemaakt

Ouderwets ambacht. Met een moderne touch van Nieuwenhuizen

Impressies

Een selectie snapshots van unieke projecten

Keukens

Een selectie van onze geplaatste keukens

Samenkomen, converseren en gezellig tafelen: dat is waar deze keuken voor uitnodigt. Deze plek transformeerden wij tot het middelpunt van huiselijkheid en culinair genot van het Brabantse woonhuis.
Deze strakke keuken is ontworpen rondom de centrale, originele haard. Samen met de klant mixten we het robuuste, industriële karakter van de keuken met de klassieke schoonheid van het monumentale pand.
Na 7 jaar wensten de bewoners van deze Brabantse villa vernieuwing. In de nissen van de bestaande keuken plaatsten wij deze compleet op maat gemaakte keuken. Ook het fornuis maakte plaats …
Een huiselijke woon- en leefkeuken met een landelijke uitstraling, met de nadruk op ambachtelijk design, hoogwaardige kwaliteit en een lange levensduur. Dat was de wens van de opdrachtgever.
Bij het ontwerpen van deze keuken, vol verfijnde details, is niets aan het toeval overgelaten. Door niet-alledaagse combinaties van bijzondere materialen krijgt het geheel een exclusieve uitstraling.
Ruimtelijk design in een modern appartement. Dankzij doordachte materiaalkeuzes en -combinaties laat dit keukendesign een onuitwisbare indruk achter.

Stel direct uw vraag

Contact formulier (afspraak blok)

"*" geeft vereiste velden aan

Plan hier uw afspraak

Wij begrijpen dat het kopen van een maatwerk keuken een belangrijke beslissing is. Daarom nemen wij graag uitgebreid de tijd om u daarin te begeleiden.

In de digitale afspraakplanner kunt u een datum en tijd reserveren.