De luxe van

Exclusiviteit uit alle werelddelen

Een afspraak maken?

Een nieuwe keuken, binnenvloer of terrastegel koop je niet dagelijks. Wij nemen dus graag de tijd om al jouw wensen en vragen uitgebreid te bespreken.

Een afspraak maken?

Een nieuwe keuken, binnenvloer of terrastegel koop je niet dagelijks. Wij nemen dus graag de tijd om al jouw wensen en vragen uitgebreid te bespreken.

Tegels

Natuursteen & keramiek

Van populair tot zeldzaam

U zoekt een bijzondere soort tegel voor uw vloer, badkamer of wandbekleding, maar weet nog niet precies wat? In onze showroom kunnen we u enorm veel laten zien en er alles over vertellen. Om u toch een idee te geven, vindt u op deze pagina enkele populaire en zeldzame steensoorten die wij voeren.

Vloeren

U zoekt een bijzondere vloer, maar weet nog niet precies wat? In onze showroom kunnen we u enorm veel laten zien en er alles over vertellen. Om u toch een idee te geven, vindt u op deze pagina enkele populaire en zeldzame mogelijkheden.

Wij helpen jullie graag een stapje verder in het zoekproces:

Showroom bezoeken

Adviseur bij huis of project uitnodigen

Extra informatie ontvangen

Badkamer

Naast zijn functionele eigenschappen dient de badkamer tegenwoordig steeds vaker als ontspanningsruimte. Bij Nieuwenhuizen denken we graag mee bij het realiseren van uw ultieme badkamer.

Visgraat parket
Keramische houtlook tegels gelegd in visgraat. Een ware eyecatcher
Betonlook
Misschien denkt u dat beton een kille en ongezellige sfeer creëert, maar het tegendeel is waar! Betonlook keramische tegels zijn stoer, tijdloos en dragen bij aan een hippe, industriële look.
Houtsteenlook
Houtlook keramische tegels creëren de natuurlijke houten vloer met de gemakken van keramiek. De tegels lijken niet alleen op hout; de structuur met haar nerven en noesten voelt exact hetzelfde aan.
Basaltlook
Basaltlook keramische tegels zijn stijlvol, oersterk en lijken sprekend op echte basalt tegels. Het moderne en rustige karakter past perfect in een minimalistisch interieur en exterieur.
Hardsteenlook
Keramische tegels met hardsteenlook voegen dat ‘rauwe’ randje toe aan uw interieur. Het heeft een natuurlijke uitstraling én verrijkt zowel vloeren, werkbladen, wanden en badkamers met stijl en karakter.
Neolith
Neolith is de nieuwe, natuurlijke trend op het gebied van keramiek. Omdat dit type steen graniet bevat, is het extra sterk en bijna niet te beschadigen. Ideaal voor binnen én buiten!
Travartinlook
Travertin zonder intensief onderhoud? Kies voor travertinlook keramische tegels. Met de unieke kleurtinten en ‘verouderde’ look haalt u het hele jaar de mediterrane sfeer in huis.
Vintagelook
Ouderwetse patroontegels maken plaats voor hippe vintage designs. Creëer een authentieke sfeer in uw woonkamer, keuken of badkamer met onze vintagelook keramische tegels in diverse kleuren en prints.

Stel direct uw vraag

Contact formulier (afspraak blok)

"*" geeft vereiste velden aan

Plan hier uw afspraak

Wij begrijpen dat het uitzoeken van de mooiste tegels of steensoort een belangrijke beslissing is. Daarom nemen wij graag uitgebreid de tijd om u daarin te begeleiden.

In de digitale afspraakplanner kunt u een datum en tijd reserveren.