De luxe van

Liebherr

Beproefde technologieën

Ontdek de voordelen van NoFrost en BioFresh

Stel met Liebherr en Nieuwenhuizen uw droomkeuken samen. Bezoek onze showroom en ontdek de innovatieve technologieën van Liebherr. Op deze pagina leest u alles over de populaire BioFresh koelkasten en NoFrost diepvriezers.

Liebherr NoFrost vriezers

Een vriezer die u nooit meer hoeft te ontdooien. Dat klinkt onwerkelijk, toch is het mogelijk met de NoFrost technologie van Liebherr.

Door unieke producteigenschappen te combineren met moderne koeltechnieken, voorziet Liebherr uw vriezer van professionele en bovenal slimme koelprestaties. De voedingsmiddelen worden ingevroren middels een gekoelde luchtstroom die warmte en vocht automatisch afvoert. Hierdoor ontstaat er geen ijsvorming meer en ontdooien is verleden tijd. Daarnaast vriezen producten niet meer aan elkaar en blijven de verpakkingen leesbaar.

Een indrukwekkende feature van de NoFrost technologie, die we graag voor u uitlichten, is de SuperFrost. Door een versnelde temperatuurdaling blijven vitaminen en mineralen behouden. Na maximaal 65 uur schakelt SuperFrost automatisch terug naar de normale vriesstand waardoor u energie bespaart.

Liebherr, dat belooft wat

Design

Gemak

gemak

Design

Energiebesparing

Energiebesparing

Kwaliteitsgarantie

Kwaliteit gegarandeerd

Welke Liebherr apparatuur past in uw droomkeuken? Neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom.

Uitgetrokken-BioFresh-lade

Liebherr BioFresh koelkasten

Een groot deel van onze boodschappen blijft vaak te lang in de koelkast liggen of verdwijnt onderin een lade. Het resultaat? Slappe sla, muffe champignons en rot fruit. Voedselverspilling is slecht voor het milieu en voor uw portemonnee. Maar het kan anders: door uw boodschappen op de juiste manier te bewaren met behulp van Liebherr’s BioFresh technologie blijven ze langer vers en behouden ze hun vitamines en mineralen.

Waarom kiest u voor Liebherr?

Als koel- en vriesspecialist combineert Liebherr de modernste technieken om zo een assortiment te creëren dat aan al uw behoeften voldoet, en daarnaast een zeer laag energieverbruik heeft. Liebherr garandeert:

Kiest u voor Nieuwenhuizen? Dan kiest u voor vakmanschap, topmerk keukens en -apparatuur. En bovenal, intensieve begeleiding van advies tot nazorg.

Ontdek Liebherr in onze showroom

Nieuwenhuizen presenteert het uitgebreide Liebherr assortiment in haar showroom. Bewonder ook direct de uiteenlopende keukendesigns waar een Liebherr vriezer of koelkast naadloos op aansluit. Bij Nieuwenhuizen denken we graag met u mee en houden we rekening met uw wensen.

Redenen om voor Liebherr te kiezen bij Nieuwenhuizen:

Stel direct uw vraag

Contact formulier (afspraak blok)

"*" geeft vereiste velden aan

Plan hier uw afspraak

Wij begrijpen dat het kopen van een maatwerk keuken een belangrijke beslissing is. Daarom nemen wij graag uitgebreid de tijd om u daarin te begeleiden.

In de digitale afspraakplanner kunt u een datum en tijd reserveren.