Inspiratie

Keukengeheimen

U wist niet dat u ze nodig had

In uw zoektocht naar een nieuwe keuken zijn er talloze aspecten om rekening mee te houden. U maakt weloverwogen keuzes als het gaat om de indeling en visuele aspecten van uw keuken. Maar vergeet niet dat de apparatuur die u kiest evengoed invloed heeft op uw uiteindelijke wooncomfort. Er zijn een hoop technische hoogstandjes – of keukengeheimen zoals wij ze noemen – die uw keuken voorzien van extra luxe en kookgemak. Mogen wij ze aan u onthullen tijdens een bezoek aan onze showroom?

Home Connect

Bediening op afstand

Steeds meer huishoudapparaten beschikken over wifi. De kookplaat, oven, vriezer… U bedient ze tegenwoordig allemaal via een app. Terwijl u op de bank zit, controleert u in een paar seconden of de kip in de oven al gaar is en zet u ondertussen met één druk op de knop alvast de vaatwasser aan. Dit klinkt als een droom, maar het is toch echt realiteit.

Graden-1

Kookplaat met graden

Want hoe warm is stand 1 nou eigenlijk?

Koken op inductie doen we al jaren. U weet ongetwijfeld precies welke standen u nodig heeft om het perfecte eitje te bakken. Maar heeft u zich ooit afgevraagd hoe warm die stand precies is? Kookplaten zonder standen meten de temperatuur van uw pan. Zo maakt u thuis die fantastische biefstuk uit het restaurant. Bent u niet zo’n held in de keuken? Dan maakt de bijbehorende app het u nóg makkelijker. Via de app stelt u precies in hoe u de biefstuk gebakken wilt hebben. De kookplaat doet de rest van het werk. Iedere (thuis)kok serveert zo de heerlijkste gerechten.

Knock2open-1

Knock2open

De uitkomst voor greeploze designs

De naam verraadt het al: om deze vaatwasser te openen, hoeft u slechts twee keer tegen het front te kloppen. In het apparaat zit een motortje dat reageert op trillingen. Wanneer het de trilling voelt, opent de deur automatisch. Knock2open is een absolute toevoeging aan een greeploze strakke keuken. Gemak is hierbij niet het enige voordeel. Heeft het apparaat een storing? Dan kan een leverancier vaak online inloggen en op afstand het probleem detecteren. Dat scheelt tijd tijdens de reparatie zelf.
Kookzones-1

Flexibele kookzones

De kookplaat indelen zoals u wilt

Intelligente kookplaten maken koken een feest, of u nu hobbykok of chef bent. Zo hebt u dankzij flexibele zones nooit meer last van ruimtegebrek. U verplaatst zonder problemen uw pan van de ene naar de andere kant. De intelligente techniek van de kookplaat herkent de pan en gaat op de nieuwe plek op dezelfde stand verder. Daarnaast deelt u de plaat naar wens in. Van twee grote braadpannen tot vier kleine pannen: op een flexibele kookplaat past het allemaal.

Miele Dialog

Just like magic

Stelt u eens voor: een zalm bevroren in een blok ijs. U plaatst het ijsblok in de oven en wanneer u het er weer uit haalt is de zalm gaar zónder dat het ijs gesmolten is. Met de Dialog oven brengt Miele een revolutionaire kookmethode. Bij een conventionele kookmethode dringt de warmte het voedsel van buiten naar binnen in. De Dialog gaart het voedsel in zijn geheel door moleculen te detecteren. Het bereiden van perfecte gerechten is niet het enige wat deze oven voor u doet: in de Dialog maakt u tegelijkertijd het voor-, hoofd- én nagerecht! De oven houdt alles warm, u serveert de gangen wanneer u wilt en uw gasten zijn hoe dan ook onder de indruk.

Tempcontrol-1

TempControl

Nooit meer aangebrande gerechten

Spetterende sauzen en aangebrand eten zijn verleden tijd met TempControl. Met TemControl wordt een constante temperatuur aangehouden. Hierdoor branden gerechten niet aan en behaalt u optimale resultaten tijden het bakken en braden. TempControl beschikt over drie verschillende braadstanden en een sudderstand die perfect is voor de bereiding van sauzen. Deze standen hebben gelijkmatige temperaturen, waardoor u deze tussendoor niet bij hoeft te stellen. Daarnaast is TempControl in staat om koude gerechten geleidelijk op te warmen.
natuursteen

Natuursteen, maar net even anders

Creëer levendige patronen met de waterjet

Een waterjet kan gebruikt worden om natuurstenen platen mee door te snijden. Maar wist u dat wanneer de waterstraal minder zachter zetten, het oppervlak gegraveerd wordt? Natuursteen is op zichzelf al een eyecatcher. Graveert u dit met bijvoorbeeld een linnentextuur of slangenprint, dan creëert u een compleet andere beleving. Dit geeft uw keuken een unieke twist.
Fenix-1

Fenix

Zeg maar dag tegen vette vingers

U droomt al jaren van een prachtige, zwarte keuken. Echter is er één ding dat u tegenhoudt: vette vingers! Wat als wij u vertelden dat wij dit probleem voor u oplossen? Maak kennis met Fenix: dit materiaal is heel hard geperst, waardoor de poriën verkleind zijn. Hierdoor neemt het minder vet op en is het minder krasgevoelig. Als kers op de taart wordt Fenix overgoten met een vuilafstotende nano-laag. Zo geniet u van uw moderne mat zwarte keuken, zónder de hele dag met een poetsdoek rond te lopen.

Stel direct uw vraag

Contact formulier (afspraak blok)

"*" geeft vereiste velden aan

Plan hier uw afspraak

Wij begrijpen dat het kopen van een maatwerk keuken een belangrijke beslissing is. Daarom nemen wij graag uitgebreid de tijd om u daarin te begeleiden.

In de digitale afspraakplanner kunt u een datum en tijd reserveren.