De luxe van:

Keramische betonlook tegels

Modern en overal toepasbaar.

Wenst u de mooie industriële look van beton maar wilt u profiteren van de voordelen van keramiek? Laat u inspireren door Nieuwenhuizen Keramiek!

Betonlook keramiek blinkt uit in gemak. Het is goed te combineren qua design, onderhoudsvriendelijk en door de brede variatie zijn er tegels genoeg die in uw smaak vallen, maar dan met de voordelen van keramiek. Keramiek is sterker dan beton en blijft jaren goed.

Door bewerking met lasers zijn de kleuren van keramiek te sturen, dit zorgt voor de brede variatie. Het voordeel van keramiek is dat het niet scheurt net als beton, want waar beton ontzettend poreus is heeft keramiek een veel hogere hardheid. Vlekken van olijfolie of wijn vormen geen probleem, keramiek heeft namelijk een vochtopname van 0.0%.

Een kleine greep uit het assortiment van Michel Oprey & Beisterveld

betonlook-keuken

Betonlook aanrechtblad

Berlin-Grigio-Scuro-1

Betonlook vloer/wandtegels

De favorieten van Nieuwenhuizen

We hebben meer dan 50 soorten betonlook tegels. De favorieten merken van Nieuwenhuizen zijn:

Daarnaast zijn de Cottod’deste betonlook, Claudi betonlook en de Cercon betonlook eervolle vermeldingen die u niet mag overslaan als u op zoek bent naar de beste keramiek betonlook tegels. Wij bieden de tegels aan in de formaten 50×50, 60×60, 80×80, 100×100 en 120×120.

Het proces van de keramische betonlook tegels

Wat maakt de betonlook keramische tegels van Nieuwenhuizen zo realistisch?

Na het bakken krijgen de gebakken tegels een walslaagje er overheen, dit zorgt voor een steeds gematteerder oppervlak. De matheid is bestuurbaar door het op te ruwen en hoe vaker het opgeruwd wordt, deste minder het oppervlak glimt. Het blijft makkelijk schoon te maken.
Door de grote productie zijn de prints bijna niet te zien. Daarbij komt dat beton geen vaste vorm heeft en dit geeft jouw betonlook tegels het gevoel van een unieke tegelsoort. De brede variatie geeft de mogelijkheid om een tegel te kiezen die past bij uw interieur. Laat u adviseren door onze experts en dan zorgen we samen dat we de passende tegel vinden.

Dankzij onze eigen zagerij zijn alle formaten mogelijk en door de variatie van de betonlook keramiek tegels zijn ook alle accenten en kleuren binnen handbereik.

Inspiratie in onze showroom

Nieuwenhuizen presenteert veel soorten houtlook keramische tegels in haar showroom. Bewonder ook direct de uiteenlopende tuintegels, wanden en keukenbladen. Bij Nieuwenhuizen denken we graag met u mee en houden we rekening met uw wensen.

Stel direct uw vraag

Contact formulier (afspraak blok)

"*" geeft vereiste velden aan

Plan hier uw afspraak

Wij begrijpen dat het uitzoeken van de mooiste tegels of steensoort een belangrijke beslissing is. Daarom nemen wij graag uitgebreid de tijd om u daarin te begeleiden.

In de digitale afspraakplanner kunt u een datum en tijd reserveren.