De luxe van:

Natuursteen in uw badkamer

Perfectie tot in de kleinste details

Rechtstreeks geïmporteerd vanuit de beste steengroeves, naar wens bewerkt in onze eigen werkplaats.

Naast zijn functionele eigenschappen dient de badkamer tegenwoordig steeds vaker als ontspanningsruimte. Overweegt u natuursteen te verwerken in uw badkamer interieur? Wij zeggen doen, en wel om deze redenen:

Natuursteen geeft een luxueuze uitstraling aan uw badkamer en daarnaast is het ook enorm praktisch én duurzaam. Zo is het natuurlijke materiaal bijvoorbeeld water- en vochtbestendig, onderhoudsvriendelijk en vrijwel onverwoestbaar.

Het beste natuursteen uit alle werelddelen

Omdat het zo’n veelzijdig materiaal is kunt u het op talloze manieren toepassen en combineren, u kunt er alle kanten mee op! Een aantal geschikte en vaak gekozen steensoorten voor badkamer interieur zijn marmer, leisteen, kalksteen, hardsteen, graniet of travertin.

Ontdek verschillende toepassingen:

Naast deze veel voorkomende soorten vindt u bij ons ook keukenbladen van Neolith, kwartsiet, dekton of keramiek. Heeft u al een keukenblad maar wenst u enkel een bijpassende spoelbak in natuursteen, ook dat is mogelijk. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.
Ntuursteen-vloer-badkamer

Badkamervloer van natuursteen

Natuursteen-wandbekleding-badkamer

Wandtegels of douchekabine van natuursteen

Natuursteen-open-boek-douche

De badkamer is uiterst geschikt voor het toepassen van natuursteen in de vorm van een ‘open boek’. Twee platen worden dan gespiegeld aan elkaar geplaatst. De lijnen lopen perfect door, en dat geheel is ontzettend indrukwekkend.

Natuursteen-wastafel-badkamer

Badkamermeubel of wastafel van natuursteen

Hoe zit het met onderhoud?

Voor gebruik van de badkamer wordt de toegepaste steensoort eerst geïmpregneerd. Hierbij wordt als het ware een beschermlaagje aangebracht. Toch is regelmatig schoonmaken belangrijk, op die manier voorkomt u al een boel hardnekkige vlekken. Een vloer, wand of badkamermeubel van natuursteen reinigen doet u het beste met lauwwarm water een een minimale hoeveelheid zachte, natuurlijke zeep. Vermijd agressieve middelen zoals antikalk, hierdoor ontstaan beschadigingen.

U zoekt een bijzondere soort natuursteen, maar weet nog niet precies wat? In onze showroom kunnen we u enorm veel laten zien en er alles over vertellen.

Waarom kiest u voor Nieuwenhuizen?

Natuursteen is al ruim 30 jaar ons specialisme. Dankzij rechtstreekse contacten met steengroeves wereldwijd bieden wij alle populaire en bijzondere soorten natuursteen tegen eerlijke prijzen. Bovendien bewerken we uw keuze naar wens in onze eigen zagerij. Naast dat u bij ons een breed assortiment Bourgondische Dallen vindt, kunt u bij ons ook terecht voor: 

Inspiratie in onze showroom

Nieuwenhuizen presenteert veel soorten natuursteen in haar showroom. Bewonder ook direct de uiteenlopende keukendesigns waar de materialen zorgvuldig in zijn verwerkt. Bij Nieuwenhuizen denken we graag met u mee en houden we rekening met uw wensen.

Stel direct uw vraag

Contact formulier (afspraak blok)

"*" geeft vereiste velden aan

Plan hier uw afspraak

Wij begrijpen dat het uitzoeken van de mooiste tegels of steensoort een belangrijke beslissing is. Daarom nemen wij graag uitgebreid de tijd om u daarin te begeleiden.

In de digitale afspraakplanner kunt u een datum en tijd reserveren.