De luxe van:

Houtlook tegels

Nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer

Met houtlook tegels lijkt het alsof je een echte houten vloer hebt én profiteer je van alle gemakken van een keramische tegel. Een houtlook tegel is eenvoudig in onderhoud, duurzaam en perfect te combineren met vloerverwarming.

Met houtlook vloertegels creëer je een warme, sfeervolle look in huis. Dankzij de levensechte prints en natural touch zal iedereen denken dat je een echte houten vloer hebt. En misschien wel het grootste voordeel: stofzuigen en dweilen is voldoende om een houtlook vloertegel in topconditie te houden. Vlekken poets je eenvoudig weg met water en de vloer is bovendien krasbestendig.

Houtlook tegels zijn bij Nieuwenhuizen verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en maten. Dankzij de variatie in prints is uw vloer nauwelijks van echt te onderscheiden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw interieur? Kom langs in onze showroom en wij vertellen u graag alles over onze houtlook vloertegels!

De voordelen van houtlook keramische tegels

Houtlook tegels zijn…

Waarom houtlook tegels laten leggen door Nieuwenhuizen?

Keramiek is al ruim 30 jaar ons specialisme. Dankzij rechtstreekse contacten met tegelfabrieken wereldwijd bieden wij alle populaire en bijzondere soorten keramiek tegen eerlijke prijzen. Bovendien bewerken we uw keuze naar wens in onze eigen zagerij. U kunt bij ons terecht voor:  

U zoekt een houtlook tegelvloer, maar weet nog niet precies wat? In onze showroom kunnen we u enorm veel laten zien en er alles over vertellen.

Inspiratie in onze showroom

Nieuwenhuizen presenteert veel soorten houtlook keramische tegels in haar showroom. Bewonder ook direct de uiteenlopende tuintegels, wanden en keukenbladen. Bij Nieuwenhuizen denken we graag met u mee en houden we rekening met uw wensen.

Stel direct uw vraag

Contact formulier (afspraak blok)

"*" geeft vereiste velden aan

Plan hier uw afspraak

Wij begrijpen dat het uitzoeken van de mooiste tegels of steensoort een belangrijke beslissing is. Daarom nemen wij graag uitgebreid de tijd om u daarin te begeleiden.

In de digitale afspraakplanner kunt u een datum en tijd reserveren.