De luxe van

Eerlijk geprijsd maatwerk

Er is altijd iets nieuws te ontdekken

In onze showroom te Udenhout raakt u nooit uitgekeken. Zowel op de begane grond als eerste etage tonen we uiteenlopende soorten keukens, zowel qua stijlen, materialen als prijsklassen. Met bovendien een eindeloos veel soorten natuursteen en keramiek. Kom langs voor eerlijk advies en kies voor eerlijk geprijsd maatwerk.

Nu in de showroom

Een impressie van de vele variaties

Uitgelichte keukens

Met de luxe van gedetailleerde perfectie

Groot, stoer en industrieel. De keuken is van alle technische (kook)gemakken voorzien. Het natuurstenen werkblad in combinatie met de fronten van hout balken fineer zorgt voor een oogstrelend geheel.
Met hoogwaardige apparatuur en een gedetailleerde afwerking is dit een zeer gebruikers- en onderhoudsvriendelijke keuken. Het beton-ogende werkblad van composiet geeft een industriële touch aan de moderne mat zwart gelakte fronten.
Landelijk, maar toch eigentijds. De ware blikvanger in deze keuken is het karakteristieke Engelse fornuis. Samen met massief hardsteen uit eigen zagerij en de eikenhouten kader fronten zorgt zij voor een rustiek totaalplaatje.

Downloaden

Inspiratie inclusief richtprijzen

Vul hier uw naam en e-mailadres in en ontvang de inspiratiebrochure per mail.

"*" geeft vereiste velden aan

Geen titel*

Stel direct uw vraag

Contact formulier (afspraak blok)

"*" geeft vereiste velden aan

Plan hier uw afspraak

Wij begrijpen dat het kopen van een maatwerk keuken een belangrijke beslissing is. Daarom nemen wij graag uitgebreid de tijd om u daarin te begeleiden.

In de digitale afspraakplanner kunt u een datum en tijd reserveren.