De luxe van

Alexander

Stoer, Groot, Industrieel

Nu in de showroom

Stoer en industrieel, dat zijn eigenschappen waar u onze showroom keuken Alexander aan herkent. Deze keuken is volledig op maat gemaakt en van alle (kook)gemakken voorzien. Het natuurstenen werkblad in combinatie met de fronten van hout balken fineer verzorgen een harmonieus geheel.

Stoer en industrieel

Deze op maat gemaakte keuken is van alle technische gemakken voorzien. Zo ligt er in het natuurstenen werkblad van het eiland een Bora Professional kookplaat met ingebouwde afzuiging. Daarnaast zijn alle lades voorzien van een servo drive waarbij een enkele aanraking voldoende is om de lades automatisch te openen. Ook de knock-open vaatwasser van Miele reageert op aanraking, door drie keer op het houten front te kloppen gaat de vaatwasser open. Tevens is de keuken voorzien van twee koelkasten en twee ovens.

Volledig op maat

Naast het ruime werkblad is ook de spoelbak bekleed met het geborstelde natuursteen New Ceppo. De fronten van het eiland en de omlijsting van het wandgedeelte zijn voorzien van een houten balken fineer van Barnwood. De combinatie van deze materialen creëert een stoer en industrieel geheel.

Specificaties

Stel direct uw vraag

Contact formulier (afspraak blok)

"*" geeft vereiste velden aan

Plan hier uw afspraak

Wij begrijpen dat het kopen van een maatwerk keuken een belangrijke beslissing is. Daarom nemen wij graag uitgebreid de tijd om u daarin te begeleiden.

In de digitale afspraakplanner kunt u een datum en tijd reserveren.