De luxe van:

Keramische keukenbladen

KEUKENBLADEN op maat

Keramiek

Uniek en veelzijdig

Stoer, tijdloos, hygiënisch en waterdicht; het is slechts een greep uit de eigenschappen die aan keramiek kunnen worden toegeschreven. Niet zo gek dus dat het keramische keukenblad al jaren aan populariteit wint. Lees hier alles over dit unieke en veelzijdige materiaal. 

Duurzaam, hitte-, vlek- en krasbestendig

Verhit je een mengsel van onder meer klei bij een zeer hoge temperatuur en druk, dan ontstaat er keramiek; een prachtig, kleurvast, hard maar lichtgewicht materiaal dat slechts weinig onderhoud vraagt. En dan hebben we het nog niet eens over de duurzame, hitte-, kras- en vlekbestendige eigenschappen gehad. Een aanrader voor in de keuken dus, temeer omdat het materiaal ook naadloos op iedere denkbare keukenstijl aansluit. Met verschillende opties qua afwerking – glanzend, mat of met marmereffecten, steenstructuur of betonlook bijvoorbeeld – maakt het niet uit of uw keuken een industriële of warme stijl heeft, een bont kleurenpalet of een natuurlijke uitstraling. Keramiek kan het állemaal aan.


Downloaden

Inspiratie inclusief richtprijzen

Vul hier uw naam en e-mailadres in en ontvang de inspiratiebrochure per mail.

"*" geeft vereiste velden aan

Geen titel*

De voordelen op een rij

Keramiekmerken Neolith en Dekton

Op basis van jarenlange ervaring kunnen wij stellen: de keramiekmerken Neolith en Dekton zijn de beste in hun soort. Wij werken er dan ook graag mee. Dit is waarom:

Neolith

Dit merk mag dan een relatieve nieuwkomer op de markt zijn, in vele keukens prijkt al Neolith-keramiek. En naar wens, ook dat mag gezegd. Je hebt immers niet alleen te maken met de prettige eigenschappen van het materiaal; onder meer haar hitte-, kras- en vlakbestendigheid. Neolith onderscheidt zich door de prettige, soft touch-afwerking van de eindproducten. De gladde afwerking komt immers helemaal overeen met die van een gezoete natuurstenen plaat. Het merk is daarbij in veel verschillende diktes en tegelgroottes leverbaar. Op die manier wordt dus werkelijk ieder keukenblad- en achterwanddesign een mogelijkheid. 

Dekton

Ga je voor esthetiek, dan kom je al snel bij Dekton uit. Want naast de algemene materiaalvoordelen van keramiek, heeft dit merk een oogstrelende troef in handen. De kleur van de onderlaag waarop de print bevestigd wordt, kan namelijk aan diezelfde print worden aangepast. Daarbij zijn in de onderlaag van het blad spikkels aanwezig, die ook weer terugkomen in de print. Zo lijken de twee ‘losse’ componenten in elkaar door te lopen en ontstaat er optisch diepte. En nóg mooier wordt het: het materiaal is ook in allerhande diktes (4/8/12/20 mm) te verkrijgen. 

Vind snel uw route naar onze showroom

Stel direct uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan