De luxe van:

Bijzondere vloeren

Vloeren

Natuursteen of Keramiek

Als het bijzonder moet zijn

U zoekt een bijzondere vloer, maar weet nog niet precies wat? In onze showroom kunnen we u enorm veel laten zien en er alles over vertellen. Om u toch een idee te geven, vindt u op deze pagina enkele populaire en zeldzame mogelijkheden.

Basaltlook
Basaltlook keramische tegels zijn stijlvol, oersterk en lijken sprekend op echte basalt tegels. Het moderne en rustige karakter past perfect in een minimalistisch interieur en exterieur.
Betonlook
Misschien denkt u dat beton een kille en ongezellige sfeer creëert, maar het tegendeel is waar! Betonlook keramische tegels zijn stoer, tijdloos en dragen bij aan een hippe, industriële look.
Hardsteenlook
Keramische tegels met hardsteenlook voegen dat ‘rauwe’ randje toe aan uw interieur. Het heeft een natuurlijke uitstraling én verrijkt zowel vloeren, werkbladen, wanden en badkamers met stijl en karakter.
Houtsteenlook
Houtlook keramische tegels creëren de natuurlijke houten vloer met de gemakken van keramiek. De tegels lijken niet alleen op hout; de structuur met haar nerven en noesten voelt exact hetzelfde aan.
Leisteenlook
Keramische leisteenlook tegels zijn karakteristiek en – in tegenstelling tot echte leisteen tegels – vlekvrij en krasbestendig. De breukruwe toplaag geeft leisteen haar kenmerkende uiterlijk.
Neolith
Neolith is de nieuwe, natuurlijke trend op het gebied van keramiek. Omdat dit type steen graniet bevat, is het extra sterk en bijna niet te beschadigen. Ideaal voor binnen én buiten!
Travartinlook
Travertin zonder intensief onderhoud? Kies voor travertinlook keramische tegels. Met de unieke kleurtinten en ‘verouderde’ look haalt u het hele jaar de mediterrane sfeer in huis.
Vintagelook
Ouderwetse patroontegels maken plaats voor hippe vintage designs. Creëer een authentieke sfeer in uw woonkamer, keuken of badkamer met onze vintagelook keramische tegels in diverse kleuren en prints.

Keramiek tegels

Hoogwaardig keramiek in vele prijsklassen

Big Square doet zijn naam eer aan dankzij een maximale afmeting van 1,20 x 1,20 m. Ondanks een dikte van 6 mm is de tegel net zo sterk als glas en is zowel voor binnen als buiten geschikt. Big Square is in een viertal kleurtonen verkrijgbaar, ieder in een egale teint.
Deze geperste keramische tegel wordt in de oven gebakken op een bijkleurende pasta waardoor een unieke structuur en kleurnuance ontstaat. Pan Grey bestaat uit maar liefst 17 prints waardoor er een gevarieerd patroon ontstaat. Daarnaast is de tegel vochtbestendig én krasvast.
Het Vietnamese keramiek is geïnspireerd op het traditioneel Marokkaanse keramiek. Door de opvallende afmeting en excentrieke kleurencombinatie is dit een erg populaire keramische tegel. Door de verschillende bewerkingen van het oppervlak bestaan de tegels uit ruwe, gladde, matte en glasachtige delen wat resulteert in een natuurlijk geheel.

Natuursteen

Topkwaliteit natuursteen in vele prijsklasses

Dalles

Het uit India afkomstige Historic Victoric is een kalkhoudende steensoort. Door het toepassen van arbeidsintensieve bewerkingstechnieken krijgt de vloer zijn verouderde en zeldzame uitstraling alsof hij jaren in een oude abdij heeft gelegen.

Dalles

In tegenstelling tot veel andere soorten natuursteen wordt de Saint Henrique uit de berg gezaagd in plaats van gehakt. De zijkanten en het oppervlak worden handmatig bewerkt en qua afwerking biedt deze steen veel mogelijkheden. De Saint Henrique is vochtbestendig en is hierdoor voor binnen én buiten geschikt.

Dalles

Saint Juliëne is in grote lijnen hetzelfde als de Saint Henrique maar onderscheid zich in kleur en afwerking. De Dallesvloer is een mix van bruin, beige en okergeel. Door de combinatie van bewerkingstechnieken ontstaat een perfecte balans van ruwe en gladde delen in de vloer.

Laat u inspireren en informeren

Heeft u na het doornemen van ons assortiment aan keramische tegels behoefte aan een bezoek aan onze showroom in Udenhout? Plan dan hieronder eenvoudig een afspraak in.

Wij staan klaar om u rond te leiden, en al uw wensen, vragen en de mogelijkheden uitgebreid te bespreken.

Geheel vrijblijvend uiteraard.

Stel direct uw vraag

Contact formulier (afspraak blok)

"*" geeft vereiste velden aan

Plan hier uw afspraak

Wij begrijpen dat het uitzoeken van de mooiste tegels of steensoort een belangrijke beslissing is. Daarom nemen wij graag uitgebreid de tijd om u daarin te begeleiden.

In de digitale afspraakplanner kunt u een datum en tijd reserveren.