Dalles

Saint Juliëne

“De perfecte balans tussen ruwe en gladde delen op het oppervlak van de steen”

In grote lijnen is de Saint Juliëne hetzelfde als Saint Henrique. Ze hebben dezelfde eigenschappen en vallen beide in de categorie Dalles, maar onderscheiden zich in kleur en afwerking.

Saint Juliëne heeft een uitgesproken kleur, het is een mix van bruin, beige en okergeel. De steen vindt zijn oorsprong in Frankrijk, Marokko en Egypte. De zijkanten en het oppervlak worden met de hand gehakt waarna het oppervlak word geslepen. Hierdoor ontstaat de perfecte balans tussen ruwe en gladde delen op het oppervlak van de steen.

Specificaties

Prijs vanaf €95,- per m2

Wij helpen jullie graag een stapje verder in het zoekproces:

Showroom bezoeken

Adviseur bij huis of project uitnodigen

Extra informatie ontvangen

Bekijk ook deze steensoorten

Dalles

Het uit India afkomstige Historic Victoric is een kalkhoudende steensoort. Door het toepassen van arbeidsintensieve bewerkingstechnieken krijgt de vloer zijn verouderde en zeldzame uitstraling alsof hij jaren in een oude abdij heeft gelegen.

Dalles

In tegenstelling tot veel andere soorten natuursteen wordt de Saint Henrique uit de berg gezaagd in plaats van gehakt. De zijkanten en het oppervlak worden handmatig bewerkt en qua afwerking biedt deze steen veel mogelijkheden. De Saint Henrique is vochtbestendig en is hierdoor voor binnen én buiten geschikt.

Belgisch hardsteen

Het antracieten Belgische hardsteen kent talloze bewerkingstechnieken die invloed hebben op de kleur en uitstraling van de steen. Door de exclusieve bewerkingstechniek die Nieuwenhuizen Natuursteen toepast krijgt de vloer zijn zeldzame grijsblauwe teint.

Stel direct uw vraag

Contact formulier (afspraak blok)

"*" geeft vereiste velden aan

Plan hier uw afspraak

Wij begrijpen dat het uitzoeken van de mooiste tegels of steensoort een belangrijke beslissing is. Daarom nemen wij graag uitgebreid de tijd om u daarin te begeleiden.

In de digitale afspraakplanner kunt u een datum en tijd reserveren.