De KWALITEIT van

Keukens met een hoofdletter N

Een afspraak maken?

Een nieuwe keuken koopt u niet dagelijks. Wij nemen dus graag de tijd om al uw wensen en vragen uitgebreid te bespreken.

Een afspraak maken?

Een nieuwe keuken, binnenvloer of terrastegel koop je niet dagelijks. Wij nemen dus graag de tijd om al jouw wensen en vragen uitgebreid te bespreken.

INSPIRATIE

Thuis in alle keukenstijlen

Een nieuwe keuken kiest u niet iedere dag en vraagt om een aardige investering. Het is dan ook volkomen logisch dat u graag met een betrouwbare partij samenwerkt. Goed dat u ons treft. Want met jarenlange ervaring in het vak helpen wij klanten dag in dag uit aan de keuken van hun dromen. Moeiteloos, op basis van persoonlijk contact en met de knowhow en passie van een echt familiebedrijf.

Laat u inspireren door onze verschillende stijlen, unieke materialen en slimme functionaliteiten, ontworpen om uw woongenot te verhogen. Van moderne eenvoud tot klassieke elegantie, vind hier de perfecte look voor uw keuken. Verken de mogelijkheden van onze uitgebreide collectie en maak van de keuken het hart van uw huis. 

Luxe keuken met composiet werkblad
Met apparatuur van onder meer Miele en BORA.
Stijlvolle keuken met luxe apparatuur
Met werkblad van spierwit kwarts composiet.
Rustieke keuken met kookeiland
Met pantry kasten en werkblad van vintage Belgisch hardsteen.
Strakke zwarte houtrepro keuken
Met keramisch werkblad: krasvast en hitte- en vlekbestendig.
Keuken met Belgisch hardstenen blad
Met apparatuur van ATAG en BORA.
Keuken met een natuursteen werkblad
Met Etna apparatuur, RVS kraan en spoelbak.

Familiebedrijf met Udenhout als thuisbasis

Nieuwenhuizen Udenhout is een gevestigde naam in de branche. Al ruim 35 jaar wordt onze vakkennis van generatie op generatie doorgegeven. Evenals onze passie voor het afleveren van een uiterst tevredenstellend eindresultaat. Niet zo verwonderlijk dus dat menig Nederlander in binnen- én buitenland al van onze producten en service geniet, en we klanten uit het verleden inmiddels weer terug zien komen omdat hun vorige aankoop zo goed bevallen is.

Vrijblijvend om de keukentafel
Onze service zelf eens ervaren? En meemaken hoe een mix van expertise, kleinschaligheid, kwalitatieve mensen en materialen, flexibiliteit en liefde voor het vak tot uw droomkeuken leidt? Plan een afspraak in en ontdek het zelf. Dan mag u ook meteen op een kijkje achter onze schermen rekenen.

Downloaden

Inspiratie inclusief richtprijzen

Vul hier uw naam en e-mailadres in en ontvang de inspiratiebrochure per mail.

"*" geeft vereiste velden aan

Geen titel*

Beter, best, subliem

Want gewoon goede keukenapparatuur is voor ons niet goed genoeg

Onze keukengeheimen

Onze experts begeleiden u graag naar de keuken die bij u past. Van het visuele aspect en de meest praktische inrichting tot de nieuwste technische hoogstandjes voor extra luxe en kookgemak. Werkelijk álles komt bij ons – efficiënt en overzichtelijk – aan bod. Want bent u bijvoorbeeld al bekend met het handige TempControl-systeem of de innovatieve Dialog-oven van Miele? Tijdens uw bezoek aan onze showroom onthullen wij ál onze keukengeheimen. Wij kennen immers talloze opties die naar meer smaken…

Stoomoven van Miele

Quookerkraan in classic brons

Bora Puxu kookplaat

Bronskleurige front in ultra mat met anti-fingerprint coating

Marmer septa blad met river geborsteld oppervlak

Projecten

Stel direct uw vraag

Contact formulier (afspraak blok)

"*" geeft vereiste velden aan

Plan hier uw afspraak

Wij begrijpen dat het kopen van een maatwerk keuken een belangrijke beslissing is. Daarom nemen wij graag uitgebreid de tijd om u daarin te begeleiden.

In de digitale afspraakplanner kunt u een datum en tijd reserveren.