Woonhuis Brabant

Het middelpunt van huiselijkheid en culinair genot

Woonhuis Brabant

Warmte tinten met populair Taj Mahal kwarts

Samenkomen, converseren en gezellig tafelen: dat is waar deze keuken voor uitnodigt. Deze plek transformeerden wij tot het middelpunt van huiselijkheid en culinair genot van het Brabantse woonhuis. Met op maat gemaakte producten, hoogwaardige materialen en moderne technologieën is deze keuken een echte eyecatcher en een plek waar menig kookliefhebber graag tijd spendeert.

Over deze keuken

De keukenfronten bestaan uit het innovatieve materiaal Fenix. Dit MDF is krasvast, vlekbestendig en heeft een matte afwerking die vingervlekken elimineert.

De warme kleur van de fronten sluit prachtig aan op de lichte, neutrale tint en subtiele beige aders van het aanrechtblad. Hier is gekozen voor het populaire Taj Mahal kwarts, afkomstig uit India. Kwarts is een uitstekende keuze wanneer u zorgeloos wilt koken. Het is namelijk kras- en stootvast, hittebestendig en onderhoudsvriendelijk. Niet alleen een lust voor het oog, maar dus ook erg efficiënt.

Specificaties

Werkblad

Getoonde opstelling

Afwerking

Toegepaste apparatuur

Stel direct uw vraag

Contact formulier (afspraak blok)

"*" geeft vereiste velden aan

Plan hier uw afspraak

Wij begrijpen dat het kopen van een maatwerk keuken een belangrijke beslissing is. Daarom nemen wij graag uitgebreid de tijd om u daarin te begeleiden.

In de digitale afspraakplanner kunt u een datum en tijd reserveren.