De luxe van:

Marmerlook keramiek tegels

Elegant en geschikt voor iedere ruimte

Marmerlook tegels zijn stijlvol en tijdloos. Laat u inspireren door onze diverse marmerlook vloer- en wandtegels.

Met de uitstraling van marmer, bieden onze keramische tegels een vleugje luxe en verfijning aan elke ruimte. Of u nu de klassieke elegantie van wit marmer verkiest of de moderne twist van donkere tinten, onze collectie heeft voor elk wat wils.

Geef uw interieur een luxueuze uitstraling met onze marmerlook tegels, die perfect passen bij zowel moderne als traditionele woonstijlen. Zowel toepasbaar als wand- en vloertegels.

De voordelen van marmerlook keramiek tegels

Schermafbeelding 2024-03-14 om 13.35.00

Marmerlook vloer

marmer tegel

Marmerlook wand

Natuurlijk, luxueus en verfijnd

Dankzij onze rijke ervaring en rechtstreekse contacten met wereldwijde tegelfabriekanten bieden wij een exclusieve collectie keramiek in vele prijsklassen. Daarnaast is vrijwel elke maat of vorm mogelijk en leveren wij maatwerk uit eigen zagerij.

Door de verschillende prints die wij aanbieden lijken de tegels steeds realistischer. De gerectificeerde tegels hebben daarnaast strakke, op maat gezaagde, hoeken en kanten wat zorgt voor een rustige uitstraling.

Waarom marmerlook keramiek tegels laten leggen door Nieuwenhuizen?

Keramiek is uiterst populair en niet meer weg te denken uit ons hedendaagse interieur. Dankzij rechtstreekse contacten met toonaangevende merken bieden wij alle soorten keramiek tegen eerlijke prijzen. Bovendien bewerken we uw keuze naar wens in onze eigen zagerij. U kunt bij ons terecht voor:  

U zoekt een marmerlook keramiek tegelvloer of -wand, maar weet nog niet precies wat? In onze showroom kunnen we u enorm veel laten zien en er alles over vertellen.

Inspiratie in onze showroom

 Dit eigentijdse tegelpatroon mag niet langer ontbreken in uw huis. Nieuwenhuizen presenteert veel tegelsoorten met de uitstraling van marmer in haar showroom. Bewonder ook direct de voorbeeldvloeren en -wanden waar de materialen zorgvuldig in zijn verwerkt. Bij Nieuwenhuizen denken we graag met u mee en houden we rekening met uw wensen.

Stel direct uw vraag

Contact formulier (afspraak blok)

"*" geeft vereiste velden aan

Plan hier uw afspraak

Wij begrijpen dat het uitzoeken van de mooiste tegels of steensoort een belangrijke beslissing is. Daarom nemen wij graag uitgebreid de tijd om u daarin te begeleiden.

In de digitale afspraakplanner kunt u een datum en tijd reserveren.