Dalles

New Tuscani: Antiquair

“Een unieke uitstraling en zeer natuurlijk verouderde steen”

De New Tuscani Antiquair heeft een veel grovere en ruwere afwerking dan de ‘Loft’ variant. Deze bewerking is een combinatie van zandstralen en boucharderen*. Door het toepassen van beide methodes zijn de zwakkere delen van de steen verwijderd en ontstaat er een grillig en robuust oppervlak.

Naast deze bewerking worden de zijkanten van de steen handmatig bewerkt met een pneumatische hamer. Hierdoor ontstaat er een gekartelde en ongelijke rand, wat zorgt voor een unieke uitstraling en zeer natuurlijk verouderde steen. Door de ambachtelijke bewerking is deze variant van de New Tuscani vergelijkbaar met een klassieke en handmatig verouderde Dalles.

*Aan een bouchardeerhamer zitten kleine ijzeren pinnetjes waarmee er deukjes in de steen worden geslagen.

Specificaties

Wij helpen jullie graag een stapje verder in het zoekproces:

Showroom bezoeken

Adviseur bij huis of project uitnodigen

Extra informatie ontvangen

Bekijk ook deze steensoorten

Travertin

Het Romaanse travertin is een duurzame en vlekbestendige marmersoort en hét perfecte alternatief voor de Pietra Dei Medici. De neutrale mix van kleuren brengt rust en warmte in een interieur. New Medici wordt bewerkt met de speciale bewerkingstechniek waarbij de steen licht verouderd wordt.

Dalles

Deze kalkhoudende steensoort valt in de categorie Dalles en is in de basis een strakke steen waardoor hij goed in een modern interieur past. Doordat het oppervlak is bewerkt met een nylon borstel krijgt hij zijn verdiepende kleur.

Dallas

New Tuscani Loft is een relatief nieuw soort natuursteen uit de Dalles familie. De New Tuscani Loft is licht gezandstraald waardoor het gesteente zijn natuurlijke uitstraling behoudt.

Stel direct uw vraag

Contact formulier (afspraak blok)

"*" geeft vereiste velden aan

Plan hier uw afspraak

Wij begrijpen dat het uitzoeken van de mooiste tegels of steensoort een belangrijke beslissing is. Daarom nemen wij graag uitgebreid de tijd om u daarin te begeleiden.

In de digitale afspraakplanner kunt u een datum en tijd reserveren.