Dalles

Tuscani Grey

“Wij bewerken de stenen naar uw wens”

Tuscani Grey is ontgonnen uit een put die pas in 2019 is ontdekt. Het natuursteen wordt als blokken uit de berg gehaald en vervolgens gezaagd.

Tuscani Grey is een kalkhoudende steensoort en valt daarom in de categorie Dalles. Toch is het officieel geen Dalles omdat de vloer oorspronkelijk niet verouderd wordt. Wenst u wel een verouderde uitstraling? Dan bewerken wij de stenen naar uw wens.

In de basis, zonder veroudering, is Tuscani Grey een strakke steen waardoor hij goed in een modern interieur past. Door het oppervlak te bewerken met een nylon borstel ontstaat een meer verdiepende kleur. Door de gevoeligheid van de steen is de maximale afmeting 90×90 cm.

Specificaties

Wij helpen jullie graag een stapje verder in het zoekproces:

Showroom bezoeken

Adviseur bij huis of project uitnodigen

Extra informatie ontvangen

Bekijk ook deze steensoorten

Dallas

New Tuscani Loft is een relatief nieuw soort natuursteen uit de Dalles familie. De New Tuscani Loft is licht gezandstraald waardoor het gesteente zijn natuurlijke uitstraling behoudt.

Dalles

De New Tuscani Antiquair heeft door de combinatie van twee bewerkingsmethoden een stuk ruwe en robuuste uitstraling gekregen en hierdoor te vergelijken met een handverouderde Dalles.

Travertin

Het Romaanse travertin is een duurzame en vlekbestendige marmersoort en hét perfecte alternatief voor de Pietra Dei Medici. De neutrale mix van kleuren brengt rust en warmte in een interieur. New Medici wordt bewerkt met de speciale bewerkingstechniek waarbij de steen licht verouderd wordt.

Stel direct uw vraag

Contact formulier (afspraak blok)

"*" geeft vereiste velden aan

Plan hier uw afspraak

Wij begrijpen dat het uitzoeken van de mooiste tegels of steensoort een belangrijke beslissing is. Daarom nemen wij graag uitgebreid de tijd om u daarin te begeleiden.

In de digitale afspraakplanner kunt u een datum en tijd reserveren.