Wave

Marmer Kwartsiet

“Deze steensoort als aanrechtblad: dé eyecatcher van uw droomkeuken”

Kwartsiet is een zeer hard en lastig te bewerken materiaal. Anderzijds is dat juist weer heel voordelig voor de krasbestendigheid van de steen. Het maakt de steen namelijk uiterst geschikt voor onder andere aanrechtbladen.

Normaal gesproken is Marmer Kwartsiet zo ruw dat je schoenen ervan slijten. Maar door de kleine hoeveelheid kalk die de steen bevat wordt bewerken en onderhouden makkelijker.

Een bijzondere eigenschap van Wave is dat er veel diepte in de steen ontstaat tijdens het persen van de lagen en het borstelen van het oppervlak. Een duidelijk contrast van grijze en bruine tinten wordt hierdoor zichtbaar. Kiest u dit materiaal als aanrechtblad, dan weet u zeker dat dit dé eyecatcher van uw droomkeuken wordt!

Specificaties

Wij helpen jullie graag een stapje verder in het zoekproces:

Showroom bezoeken

Adviseur bij huis of project uitnodigen

Extra informatie ontvangen

Bekijk ook deze steensoorten

Kwartsiet

Deze kwartsietsoort heeft een rijke geschiedenis. De Valser variant is van een hoogwaardige kwaliteit en is op vele manieren te bewerken, waardoor deze steensoort aan veel verwachtingen kan voldoen!

Honed Leisteen

Chateau Grey is een kalkhoudende steen met een verouderde afwerking en een hoge hardheidsscore. Deze kalkhoudende steensoort is onderhoudsvrij is en daardoor zowel binnen als buiten toepasbaar.

Dalles

De New Tuscani Antiquair heeft door de combinatie van twee bewerkingsmethoden een stuk ruwe en robuuste uitstraling gekregen en hierdoor te vergelijken met een handverouderde Dalles.

Stel direct uw vraag

Contact formulier (afspraak blok)

"*" geeft vereiste velden aan

Plan hier uw afspraak

Wij begrijpen dat het uitzoeken van de mooiste tegels of steensoort een belangrijke beslissing is. Daarom nemen wij graag uitgebreid de tijd om u daarin te begeleiden.

In de digitale afspraakplanner kunt u een datum en tijd reserveren.