Over ons

Meesterlijk maatwerk

Of het nu om prachtige natuursteen, hoogwaardige keramiek of exclusieve keukens gaat: Nieuwenhuizen Udenhout biedt de service én producten die je zoekt. Wij hebben immers niet alleen alle kennis voor gedegen advies in huis. Wij beschikken ook over de mankracht, ervaring en materialen voor de perfecte uitvoering van jouw wens(en). Zo staat Nieuwenhuizen Udenhout rechtstreeks in contact met steengroeven over de hele wereld, en zoeken wij de materialen voor onze klanten zelf op locatie in Italië uit. Door onze eigen montagedienst en vaste tegelzetpartners waarborgen we daarnaast zowel planning als kwaliteit. En de aanwezigheid van een eigen zagerij maakt dat jouw product altijd perféct past en uiteindelijk optimaal tot z’n recht komt op de eindbestemming.

Generaties aan ervaring

Nieuwenhuizen Udenhout is een gevestigde naam in de branche. Al ruim 3 decennia wordt onze vakkennis van generatie op generatie doorgegeven. Evenals onze passie voor het afleveren van een uiterst tevredenstellend eindresultaat. Niet zo verwonderlijk dus dat menig Nederlander in binnen- én buitenland al van onze producten en service geniet, en we klanten uit het verleden inmiddels weer terug zien komen omdat hun vorige aankoop zo goed bevallen is. Onze huidige directeur-eigenaar leerde de kneepjes van het vak al op jonge leeftijd van zijn ouders, en gebruikt die kennis sinds jaar en dag in de dagelijkse praktijk. Onze oprichter? Die is ondanks zijn pensioengerechtigde leeftijd nog met regelmaat in onze showroom te vinden. Ook wat dat betreft kunnen we dus concluderen: de geestdrift en passie binnen Nieuwenhuizen Udenhout zijn maar moeilijk te temmen. En onze klanten merken dat. Waar anderen stoppen, gaan wij verder. Totdat alles klopt.

De gezichten achter Nieuwenhuizen

Een team dat voelt als familie; dat is hoe alle Nieuwenhuizen-experts samen vaak omschreven worden. Mensen met dezelfde visie wat betreft service en kwaliteit. Specialisten die via maatwerk mogelijk maken wat elders niet eens als optie wordt gezien. De combinatie van onze kennis en kleinschaligheid zorgt voor wendbaarheid, en houdt de lijntjes kort. Wie bij ons aanklopt wordt bijvoorbeeld niet keer op keer doorverbonden of doorgestuurd; je komt meteen bij de juiste persoon terecht. Ook prettig: de inmeting en plaatsing van een product kunnen vaak binnen één week gebeuren. Zo wordt het mogelijk om gewenste aanpassingen in een ontwerp nog tot vlak voor de plaatsing door te voeren. En vragen of opmerkingen? Bij ons kun je terecht. Wij durven te stellen: ons team zal op alle mogelijke gebieden en zonder uitzondering voor het hoogst haalbare gaan.

Een afspraak maken?

Een nieuwe keuken, binnenvloer of terrastegel koop je niet dagelijks. Wij nemen dus graag de tijd om al jouw wensen en vragen uitgebreid te bespreken.