De luxe van een:

Maatwerk vensterbank

Perfectie tot in de kleinste details

Rechtstreeks geïmporteerd vanuit de beste steengroeves, naar wens bewerkt in onze eigen werkplaats.

Met een vensterbank verfraait u op een eenvoudige manier uw interieur. De een kiest voor een brede vensterbank die tevens als zitvlak dient, de ander voor een standaard formaat gedecoreerd met sfeervolle accessoires. In beide gevallen is een vensterbank van natuursteen uiterst geschikt. Ze gaan jarenlang mee en bieden veel mogelijkheden op het gebied van dikte en randafwerking.

Het beste natuursteen uit alle werelddelen

Natuursteen geeft een luxueuze uitstraling aan uw interieur en daarnaast is het ook enorm praktisch. Het is bijvoorbeeld zeer slijtvast, onderhoudsvriendelijk en vrijwel onverwoestbaar.

Dankzij onze rijke ervaring en rechtstreekse contacten met steengroeves wereldwijd bieden wij een exclusieve collectie natuursteen in vele prijsklassen. Daarnaast is vrijwel elke maat of vorm mogelijk en leveren wij maatwerk uit eigen zagerij.

Geschikt voor uw interieur:

Naast deze veel voorkomende soorten vindt u bij ons ook vensterbanken van Neolith, kwartsiet of dekton. Uiteraard allemaal in vele kleurschakeringen. Heeft u al een vloer of andere toepassingen van natuursteen in uw interieur en wenst u een bijpassende vensterbank, ook dat is mogelijk. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Hardsteen-vensterbank

Hardsteen

Marmer-vensterbank

Marmer

Graniet-vensterbank

Composiet

Composiet-vensterbank

Graniet

U zoekt een bijzondere soort natuursteen, maar weet nog niet precies wat? In onze showroom kunnen we u enorm veel laten zien en er alles over vertellen.

Waarom kiest u voor Nieuwenhuizen?

Natuursteen is al ruim 30 jaar ons specialisme. Dankzij rechtstreekse contacten met steengroeves wereldwijd bieden wij alle populaire en bijzondere soorten natuursteen tegen eerlijke prijzen. Bovendien bewerken we uw keuze naar wens in onze eigen zagerij. Naast dat u bij ons een breed assortiment Bourgondische Dallen vindt, kunt u bij ons ook terecht voor: 

Inspiratie in onze showroom

Nieuwenhuizen presenteert veel soorten natuursteen in haar showroom. Bewonder ook direct de uiteenlopende keukendesigns waar de materialen zorgvuldig in zijn verwerkt. Bij Nieuwenhuizen denken we graag met u mee en houden we rekening met uw wensen.

Stel direct uw vraag

Contact formulier (afspraak blok)

"*" geeft vereiste velden aan

Plan hier uw afspraak

Wij begrijpen dat het kopen van een maatwerk keuken een belangrijke beslissing is. Daarom nemen wij graag uitgebreid de tijd om u daarin te begeleiden.

In de digitale afspraakplanner kunt u een datum en tijd reserveren.