De luxe van een:

Maatwerk keukenblad

Perfectie tot in de kleinste details

Rechtstreeks geïmporteerd vanuit de beste steengroeves, naar wens bewerkt in onze eigen werkplaats.

De keuken is het kloppend hart van uw huis en het werkblad of kookeiland wordt vrijwel elke dag gebruikt. Het oppervlak moet daarom tegen een stootje kunnen, makkelijk schoon te maken zijn en naast deze praktische zaken langdurig zijn schoonheid behouden. Ontdek de eindeloze mogelijkheden bij Nieuwenhuizen Natuursteen.

Het beste natuursteen uit alle werelddelen

Natuursteen geeft een luxueuze uitstraling aan uw keuken en daarnaast is het ook enorm praktisch. Het is bijvoorbeeld zeer slijtvast, hittebestendig en hygiënisch verantwoord.

Dankzij onze rijke ervaring en rechtstreekse contacten met steengroeves wereldwijd bieden wij een exclusieve collectie natuursteen in vele prijsklassen. Daarnaast is vrijwel elke maat of vorm mogelijk en leveren wij maatwerk uit eigen zagerij.

Geschikt voor uw keuken:

Naast deze veel voorkomende soorten vindt u bij ons ook keukenbladen van Neolith, kwartsiet, dekton of keramiek. Heeft u al een keukenblad maar wenst u enkel een bijpassende spoelbak in natuursteen, ook dat is mogelijk. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.
Neolith Himalaya Crystal 3

Keramiek

Hardsteen-keukenblad

Hardsteen

Graniet-keukenblad

Composiet

Composiet-keukenblad

Graniet

Marmer-keukenblad

Marmer

Graniet-keukenblad

Composiet

U zoekt een bijzondere soort natuursteen, maar weet nog niet precies wat? In onze showroom kunnen we u enorm veel laten zien en er alles over vertellen.

Waarom kiest u voor Nieuwenhuizen?

Natuursteen is al ruim 30 jaar ons specialisme. Dankzij rechtstreekse contacten met steengroeves wereldwijd bieden wij alle populaire en bijzondere soorten natuursteen tegen eerlijke prijzen. Bovendien bewerken we uw keuze naar wens in onze eigen zagerij. Naast dat u bij ons een breed assortiment Bourgondische Dallen vindt, kunt u bij ons ook terecht voor: 

Inspiratie in onze showroom

Nieuwenhuizen presenteert veel soorten natuursteen in haar showroom. Bewonder ook direct de uiteenlopende keukendesigns waar de materialen zorgvuldig in zijn verwerkt. Bij Nieuwenhuizen denken we graag met u mee en houden we rekening met uw wensen.

Stel direct uw vraag

Contact formulier (afspraak blok)

"*" geeft vereiste velden aan

Plan hier uw afspraak

Wij begrijpen dat het kopen van een maatwerk keuken een belangrijke beslissing is. Daarom nemen wij graag uitgebreid de tijd om u daarin te begeleiden.

In de digitale afspraakplanner kunt u een datum en tijd reserveren.