De luxe van

Een high-end keukenspecialist die uw wensen snapt

Waarom Nieuwenhuizen? Op deze pagina geven we u 5 redenen om een afspraak te maken

In onze showroom te Udenhout raakt u nooit uitgekeken. Zowel op de begane grond als eerste etage tonen we uiteenlopende soorten keukens, zowel qua stijlen, materialen als prijsklassen. Met bovendien eindeloos veel soorten natuursteen en keramiek. Kom langs voor eerlijk advies en kies voor eerlijk geprijsd maatwerk.

Reden 1

Thuis in alle keukenstijlen

Van landelijk tot strak en modern: bij Nieuwenhuizen zijn wij thuis in iedere keukenstijl. Met dank aan jarenlange ervaring hebben wij ons meester gemaakt in diverse materialen en structuren. Samen met u creëren wij de keuken van uw dromen, in iedere vorm die u wenst.

Reden 2

Maatwerk uit eigen zagerij

In onze eigen zagerij komt uw visie tot leven: hier vervaardigen wij op maat gemaakte producten. Keukenbladen, wasbakken, vensterbanken – met ieder eindproduct weten wij raad. Ons natuursteen en keramiek importeren wij rechtstreeks vanuit steengroeven over de hele wereld. Op onze unieke producten raakt u niet snel uitgekeken!

Uit onze zagerij

Reden 3

Alleen A-merk keukenapparatuur

U maakt weloverwogen keuzes als het gaat om de indeling en visuele aspecten van uw keuken. Maar vergeet niet dat de apparatuur die u kiest evengoed invloed heeft op uw uiteindelijke wooncomfort.

Bij Nieuwenhuizen vinden wij dat uw high-end keuken gelijkwaardige apparatuur verdient. Daarom vindt u binnen ons assortiment enkel zorgvuldig geselecteerde A-merken.

Waar selecteren wij op?

Al overtuigd? Maak direct een afspraak

Reden 4

Wij nemen alle tijd

Van het eerste gesprek tot de laatste afwerking: wij nemen alle tijd voor de realisatie van uw droomkeuken!

Tijdens dit proces neemt één van onze keukenexperts u bij de hand. Wij leveren meer dan naadloos maatwerk: Nieuwenhuizen maakt uw dromen en wensen werkelijkheid. En daar nemen wij graag de tijd voor, want een maatwerk keuken, die koopt u niet iedere dag. 

De stappen in het proces

Reden 5

Alleen A-merk keukenapparatuur

Bij Nieuwenhuizen wordt het recept voor de perfecte keuken al generaties lang doorgeven. Dankzij ons zorgvuldige werkproces en maatwerk producten genieten al vele klanten voor u van hun sublieme keuken.

Wat u mag verwachten van Nieuwenhuizen Keukens

Stel direct uw vraag

Contact formulier (afspraak blok)

"*" geeft vereiste velden aan

Plan hier uw afspraak

Wij begrijpen dat het kopen van een maatwerk keuken een belangrijke beslissing is. Daarom nemen wij graag uitgebreid de tijd om u daarin te begeleiden.

In de digitale afspraakplanner kunt u een datum en tijd reserveren.