Pan Gray

” Gevarieerd patroon met kenmerken van een authentieke natuurstenen vloer”

Pan Grey wordt als geperste klei gebakken in een oven. Doordat het materiaal op een bijkleurende pasta wordt gebakken ontstaat er structuur en kleurnuance in de tegel. Gemiddeld hebben keramische tegels zo’n 3 á 4 variaties, de Pan Grey daarentegen bestaat uit 17 verschillende prints. Hierdoor ontstaat er een gevarieerd patroon en krijgt de vloer kenmerken van een authentieke natuurstenen vloer.

Doordat Pan Grey zo dik en hard gebakken is, heeft iedere tegel een vochtopname van 0,01% waardoor er vrijwel niks in de tegel trekt. Ook is de vloer krasbestendig met een hardheidscore van 9. Hierdoor is de tegel zowel voor binnen als buiten geschikt. Dankzij deze eigenschappen is Pan Grey in diverse grote en afwijkende maten leverbaar. De traditionele Pan Grey loopt door de persmal rond af aan de zijkanten. Indien gewenst worden de tegels in onze zagerij gerectificeerd (recht afgesneden) waardoor de tegels strak tegen elkaar passen.

Specificaties

Prijs vanaf € 67,50 per m2

Wij helpen jullie graag een stapje verder in het zoekproces:

Showroom bezoeken

Adviseur bij huis of project uitnodigen

Extra informatie ontvangen

Bekijk ook deze keramiek soorten

Het Vietnamese keramiek is geïnspireerd op het traditioneel Marokkaanse keramiek. Door de opvallende afmeting en excentrieke kleurencombinatie is dit een erg populaire keramische tegel. Door de verschillende bewerkingen van het oppervlak bestaan de tegels uit ruwe, gladde, matte en glasachtige delen wat resulteert in een natuurlijk geheel.
De oorspronkelijk Duitse Kal Grey is stootvast en makkelijk te onderhouden. Deze keramische tegel, met grijsblauwe teint, is van origine een fossiel gesteente. Door de vele bewerkingstechnieken kan deze tegel elke gewenste uitstraling krijgen. Van mat tot glans en van grijs naar blauw.
Cortina Almond is een gres porcellanato met houteffect. De keramieksoort dankt zijn naam aan de compactheid van de tegel: de klei is extreem verhit waardoor de hardheid toeneemt. Daarnaast is gres porcellanato niet poreus en door-en-door gekleurd.

Stel direct uw vraag

Contact formulier (afspraak blok)

"*" geeft vereiste velden aan

Plan hier uw afspraak

Wij begrijpen dat het uitzoeken van de mooiste tegels of steensoort een belangrijke beslissing is. Daarom nemen wij graag uitgebreid de tijd om u daarin te begeleiden.

In de digitale afspraakplanner kunt u een datum en tijd reserveren.