De luxe van

Neolith tegels

Ruime afmetingen, flexibel toepasbaar en luxe uitstraling

Neolith is een nieuwkomer op de markt. Dit type keramische tegel onderscheidt zich door de grote, dunne keramische tegelplaten en wordt veel gebruikt in vloeren, keukens en badkamers.

Neolith tegels vallen op vanwege de ruime tegeloppervlakten. Het keramiek is leverbaar in verschillende diktes, waardoor Neolith bijvoorbeeld ook op de wand of op uw aanrechtblad toepasbaar is. Neolith is hygiënisch, gemakkelijk in onderhoud en bestand tegen hoge temperaturen en UV-stralen. Ook ijs, vorst en krassen maken geen schijn van kans op dit materiaal.

Neolith tegels zijn bij Nieuwenhuizen verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en maten. Dankzij onze rijke ervaring en rechtstreekse contacten met tegelfabrieken wereldwijd bieden wij een exclusieve collectie keramiek in vele prijsklassen en maatwerk uit eigen zagerij. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woonkamer, keuken of badkamer? Kom langs in onze showroom en wij vertellen u graag alles over onze Neolith tegels!

De voordelen van Neolith tegels

Neolith tegels zijn…

Waarom Neolith tegels laten leggen door Nieuwenhuizen?

Keramiek is uiterst populair en niet meer weg te denken uit ons hedendaagse interieur. Dankzij rechtstreekse contacten bij toonaangevende merken bieden wij alle populaire en bijzondere soorten keramiek tegen eerlijke prijzen. U kunt bij ons terecht voor:

U zoekt een Neolith tegelvloer, maar weet nog niet precies welke? In onze showroom kunnen we u enorm veel laten zien en er alles over vertellen.

Inspiratie in onze showroom

Nieuwenhuizen presenteert veel soorten Neolith keramische tegels in haar showroom. Bewonder ook direct de uiteenlopende tuintegels, wanden en keukenbladen. Bij Nieuwenhuizen denken we graag met u mee en houden we rekening met uw wensen.

Stel direct uw vraag

Contact formulier (afspraak blok)

"*" geeft vereiste velden aan

Plan hier uw afspraak

Wij begrijpen dat het kopen van een maatwerk keuken een belangrijke beslissing is. Daarom nemen wij graag uitgebreid de tijd om u daarin te begeleiden.

In de digitale afspraakplanner kunt u een datum en tijd reserveren.