Wij zijn dealer van

Michel Oprey & Beisterveld

Kwaliteit en nog meer variatie

Door deze samenwerking leveren wij nog meer variatie in ons assortiment, dit betekent nog meer keuze en mogelijkheden.

Naast onze eigen collectie van subliem keramiek en natuursteen vindt u bij Nieuwenhuizen Udenhout tegenwoordig ook een hoogwaardige selectie van Michel Oprey & Beisterveld. In onze showroom bewondert u diverse binnen- en buiten tegels, zowel keramiek als natuursteen.

Onze focus ligt op het verlenen van de beste service voor de klant, of u nu aannemer, architect, projectontwikkelaar of huiseigenaar bent. Als dealer van Michel Oprey & Beisterveld denken we graag met u mee en vinden we samen de tegel die bij u past. Bekijk hieronder een kleine greep uit het assortiment of maak direct een afspraak om de materialen met eigen ogen te zien én te voelen.

Een kleine greep uit het assortiment van Michel Oprey & Beisterveld

Keramiek

Pietra-di-Luna-Terra

Pietra di Luna Terra

Secret-Stone-Mystery-White

Secret Stone Mystery White

Tresori-TR12

Tresori

Cottage-Grigio-Dekor

Cottage Grigio Dekor

Natuursteen

Vietnamees-Hardsteen-Donker-Gezoet

Vietnamees Hardsteen Collection

Terrazzo-Stone-Bruin

Terrazzo Collection

Pristina-Pocco-Vecchio

Pristina Poco Vecchio

Apulia-Ivory-Beige-Anticato

Ivory Trip

Meer informatie over keramiek? Neem vrijblijvend contact met ons, we voorzien u graag van persoonlijk advies.

Michel Oprey & Beisterveld: importeur van hoogwaardig keramiek en natuursteen

Met het meest uitgebreide assortiment van de Benelux mag Michel Oprey & Beisterveld zich met recht dé Nederlandse specialist in natuursteen en keramiek noemen. De collectie wordt voortdurend uitgebreid met ‘verborgen schatten’ die zij ontdekken tijdens wereldreizen. Nieuwe formaten en afwerkingen worden met zorg, kwaliteit en oog voor de laatste trends uitgekozen. Dat uit zich onder andere in:

Architect, interieurontwerper of aannemer?

Bij Nieuwenhuizen kunt u terecht om inspiratie op te doen of klanten uit te nodigen.
Bezoek samen onze showroom en laat u inspireren om het mooiste natuursteen of keramiek te kiezen dat perfect aansluit op uw ontwerp of het ideaalbeeld van de klant. Wij stellen onze privé-bespreekruimte hiervoor al te graag ter beschikking! Laat uw klant kennis maken met verschillende, natuurlijke materialen. Dit alles in een rustige en professionele sfeer. Geïnteresseerd?

Inspiratie in onze showroom

Nieuwenhuizen presenteert naast de Michel Oprey & Beisterveld-collectie ook een eigen collectie topkwaliteit tegels in haar showroom. Bewonder diverse voorbeeldvloeren en -wanden, die we rechtstreeks importeren vanuit vooraanstaande steengroeves in Europa en daarbuiten. Bij Nieuwenhuizen denken we graag met u mee en houden we rekening met uw wensen.

Stel direct uw vraag

Contact formulier (afspraak blok)

"*" geeft vereiste velden aan

Plan hier uw afspraak

Wij begrijpen dat het kopen van een maatwerk keuken een belangrijke beslissing is. Daarom nemen wij graag uitgebreid de tijd om u daarin te begeleiden.

In de digitale afspraakplanner kunt u een datum en tijd reserveren.