Big Square

“Meerdere malen gewalst en hierdoor een zeer sterke tegel”

Big Square doet zijn naam eer aan dankzij een maximale afmeting van 1,20 x 1,20 m. De Big Square is net zo sterk als glas, iets wat je niet verwacht als je naar de dikte van de tegel kijkt. Deze is door het meerdere malen walsen namelijk slechts 6mm dik, en toch behoudt hij zijn sterkte. Deze keramische tegel bestaat uit een mix van kleuren, maar door zijn egale teint heeft hij wat weg van een gietvloer. Big Square is verkrijgbaar in een viertal kleuren: ivory, beige, concrete (betonkleur) en antraciet.

Een vloer van Big Square is gemakkelijk te onderhouden. Door de hardheid van keramiek en het feit dat de tegel nauwelijks poriën heeft blijft veel schoonmaakmiddel als filmlaag op de tegel liggen. Dit zorgt voor vegen en vlekken. Vandaar luidt het advies om de vloer enkel met lauwwarm water te reinigen en een enkele keer een kleine hoeveelheid azijn aan het water toe te voegen.

Specificaties

Wij helpen jullie graag een stapje verder in het zoekproces:

Showroom bezoeken

Adviseur bij huis of project uitnodigen

Extra informatie ontvangen

Bekijk ook deze keramiek soorten

Deze geperste keramische tegel wordt in de oven gebakken op een bijkleurende pasta waardoor een unieke structuur en kleurnuance ontstaat. Pan Grey bestaat uit maar liefst 17 prints waardoor er een gevarieerd patroon ontstaat. Daarnaast is de tegel vochtbestendig én krasvast.
Het Vietnamese keramiek is geïnspireerd op het traditioneel Marokkaanse keramiek. Door de opvallende afmeting en excentrieke kleurencombinatie is dit een erg populaire keramische tegel. Door de verschillende bewerkingen van het oppervlak bestaan de tegels uit ruwe, gladde, matte en glasachtige delen wat resulteert in een natuurlijk geheel.
De oorspronkelijk Duitse Kal Grey is stootvast en makkelijk te onderhouden. Deze keramische tegel, met grijsblauwe teint, is van origine een fossiel gesteente. Door de vele bewerkingstechnieken kan deze tegel elke gewenste uitstraling krijgen. Van mat tot glans en van grijs naar blauw.

Stel direct uw vraag

Contact formulier (afspraak blok)

"*" geeft vereiste velden aan

Plan hier uw afspraak

Wij begrijpen dat het uitzoeken van de mooiste tegels of steensoort een belangrijke beslissing is. Daarom nemen wij graag uitgebreid de tijd om u daarin te begeleiden.

In de digitale afspraakplanner kunt u een datum en tijd reserveren.