De luxe van een:

Bourgondische Dallen vloer

Perfectie tot in de kleinste details

Rechtstreeks geïmporteerd vanuit de beste steengroeves, naar wens bewerkt in onze eigen werkplaats.

Het kiezen van de juiste vloer is vaak een lastige opgave. Zoekt u naar een warme en landelijke sfeer in uw interieur? Dan wordt u vast enthousiast van een Bourgondische Dallen vloer! Bourgondische Dallen is de verzamelnaam voor Frans kalksteen dat afkomstig is uit de omgeving van Bourgondië.

Het beste natuursteen uit alle werelddelen

Een Dallen vloer is uiterst populair in monumentale panden en landelijke woonboerderijen. Het geeft een sfeervolle en exclusieve uitstraling aan uw interieur en daarnaast is het ook enorm praktisch én duurzaam. Kalksteen is bovendien relatief makkelijk in onderhoud en afhankelijk van de afwerking zijn sommige vloeren zelfs onderhoudsvrij! En hoe meer jaren er verstrijken, hoe mooier de vloer wordt.

Bij Nieuwenhuizen Natuursteen vindt u Bourgondische Dallen in diverse kleurschakeringen, afmetingen en afwerkingen. Breng een vrijblijvend bezoekje aan onze showroom om onze voorbeeldvloeren te bekijken en ontvang persoonlijk advies.

Een kleine greep uit ons assortiment

antiquair-klein

New Tuscani Antiquair

homepage-populair-natuursteen-Saint-Henrique

Saint Henrique

homepage-alle-soorten-natuursteen-Saint-Juliëne

Saint Juliëne

homepage-alle-soorten-natuursteen-1

Tuscani Grey

U zoekt een bijzondere soort natuursteen, maar weet nog niet precies wat? In onze showroom kunnen we u enorm veel laten zien en er alles over vertellen.

Waarom kiest u voor Nieuwenhuizen?

Natuursteen is al ruim 30 jaar ons specialisme. Dankzij rechtstreekse contacten met steengroeves wereldwijd bieden wij alle populaire en bijzondere soorten natuursteen tegen eerlijke prijzen. Bovendien bewerken we uw keuze naar wens in onze eigen zagerij. Naast dat u bij ons een breed assortiment Bourgondische Dallen vindt, kunt u bij ons ook terecht voor: 

Inspiratie in onze showroom

Nieuwenhuizen presenteert veel soorten natuursteen in haar showroom, u bent van harte welkom om eens bij ons binnen te lopen voor een kop koffie en een uitgebreide rondleiding. We denken graag met u mee en houden rekening met uw wensen.

Stel direct uw vraag

Contact formulier (afspraak blok)

"*" geeft vereiste velden aan

Plan hier uw afspraak

Wij begrijpen dat het uitzoeken van de mooiste tegels of steensoort een belangrijke beslissing is. Daarom nemen wij graag uitgebreid de tijd om u daarin te begeleiden.

In de digitale afspraakplanner kunt u een datum en tijd reserveren.