Vietnamees Keramiek

“De blauwe staalkleur gecombineerd met roestkleuren en koperen details zorgen voor een luxueuze uitstraling”

Dit Vietnamese keramiek is geïnspireerd op het traditionele Marokkaanse keramiek. Dat keramiek staat bekend om de natuurlijke teintverschillen veroorzaakt door de mineralen uit Marokkaanse grond die vrijkomen tijdens het bakken van de tegels.

Met een afmeting van 7,5 x 15 cm valt het Vietnamese keramiek op tussen alle grootformaat keramische tegels. De blauwe staalkleur gecombineerd met roestkleuren en koperen details zorgen voor een luxueuze uitstraling. Door de verschillende bewerkingen van het oppervlak bestaan de tegels uit ruwe, gladde, matte en glasachtige delen wat resulteert in een natuurlijk geheel. De keramische tegels zijn geschikt voor binnen en buiten. Door de tegels enkel schoon te maken met lauwwarm water zonder hardnekkige schoonmaakmiddelen behouden.

Specificaties

Wij helpen jullie graag een stapje verder in het zoekproces:

Showroom bezoeken

Adviseur bij huis of project uitnodigen

Extra informatie ontvangen

Bekijk ook deze keramiek soorten

De oorspronkelijk Duitse Kal Grey is stootvast en makkelijk te onderhouden. Deze keramische tegel, met grijsblauwe teint, is van origine een fossiel gesteente. Door de vele bewerkingstechnieken kan deze tegel elke gewenste uitstraling krijgen. Van mat tot glans en van grijs naar blauw.
Cortina Almond is een gres porcellanato met houteffect. De keramieksoort dankt zijn naam aan de compactheid van de tegel: de klei is extreem verhit waardoor de hardheid toeneemt. Daarnaast is gres porcellanato niet poreus en door-en-door gekleurd.
Big Square doet zijn naam eer aan dankzij een maximale afmeting van 1,20 x 1,20 m. Ondanks een dikte van 6 mm is de tegel net zo sterk als glas en is zowel voor binnen als buiten geschikt. Big Square is in een viertal kleurtonen verkrijgbaar, ieder in een egale teint.

Stel direct uw vraag

Contact formulier (afspraak blok)

"*" geeft vereiste velden aan

Plan hier uw afspraak

Wij begrijpen dat het uitzoeken van de mooiste tegels of steensoort een belangrijke beslissing is. Daarom nemen wij graag uitgebreid de tijd om u daarin te begeleiden.

In de digitale afspraakplanner kunt u een datum en tijd reserveren.